paokfbi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Πριν από κάποιες μέρες με παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Πατούσα το Power του PC και ενώ φαίνονταν όλα να λειτουργουν καλά δεν με εμφανιζε τίποτα στην οθόνη. Μετά έτσι για δοκιμή έβγαλα τις μνήμες από τα slot για να δώ αν θα έκανε το γνωστό ήχο με τα μπιπ, αλλα αυτό δεν έκανε τίποτα!!!! Εν τω μεταξύ δοκίμασα και τον επεξεργαστή σε έναν άλλο υπολογιστή για να δω μήπως και αυτός έχει το πρόβλημα, ευτύχως όμως αυτός δούλευε στον υπολογιστή του φίλου μου (αν και αντί για 2400 Μhz με τον εμφάνιζε ως 1800 Mhz, ομως παρόλα αυτά λειτουργούσε κανονικά). Xθες δοκίμασα στο δικό μου υπολογιστή και μια καινουργιά μητρικη κάρτα αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται και σε αυτή. Όλα φαίνονται να λειτουργούν μια χαρα, όμως δεν με βγάζει τίποτα στην οθόνη και επίσης παρατήρησα οτι δεν παίρνει ρεύμα και το πληκτρολόγιο οπότε και με αποσυντόνισε τελέιως επειδή άρχισα να πιστέυω οτι το πρόβλημα ήταν με την οθόνη. Τέλος άλλαξα και το τροφοδοτικό μου με ένα άλλο αλλά πάλι συνεχίζεται το ίδιο σπαστικό πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει? Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να με απαντήσει, πλέον άρχισαν να σπαν τα νεύρα μου με αυτό το μηχάνημα.
paokfbi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 eee karta grafikon mipos? Δοκίμασα 2 κάρτες γραφικών, την ενσωματωμένη και μια άλλη καινούργια που πήρα πρόσφατα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μένει μόνο να δοκιμάσω το pc σε άλλη ο8όνη.
paokfbi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Πριν λίγη ώρα δοκίμασα την motherboard, τον επεξεργαστη, το τροφοδοτικό, τις μνημες και την κάρτα γραφικών σε ένα άλλο case που περιείχε και speaker για να ακούσω αν θα κάνει καμία ηχητικη προειδοποίηση (Βλέπετε το δικό μου case δεν έχει καλώδιο για speaker!!!!). Εκεί λοιπόν άκουσα 3 πανομοιότυπα beep να επαναλαμβάνονται. Με φαίνεται ότι είναι πρόβλημα με την μητρική. Αλλά δεν με κολλάει ότι και στις 2 μητρικές που έχω εμφανίζεται το ίδιο προβλημα ακριβώς. Μήπως δεν βάζω κάτι σωστά στις συνδέσεις του case με την μητρική? Τι είναι αυτή η βλάβη?
paokfbi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μόλις βρήκα ένα άρθρο στα αγγλικά που ο τύπος αναφέρει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα. Και του δίνουν ως λύση οτι πρόκειται για πρόβλημα με τη μνημη ram. Στο τέλος ο ίδιος λέει ότι τελίκα αυή ήταν και η λύση στο πρόβλημα του. Ορίστε και το λινκ: http://www.velocityreviews.com/forums/t191646-bios-beeps.html Μα είναι δυνατόν να με χάλασαν και οι 2 οι RAM? Τόσο γκαντεμιά πια... Επίσης βρήκα ακόμα ένα άλλο με διαφορετικές λύσεις που αναπτύσσονται σε 4 σελίδες. http://www.hardcoreware.net/forum/3-beeps-powering-continuously-t8681.html?p=343108
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.