novice21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Την τελευταια ευδομαδα τα 8Mbps adsl,εχουν γινει....56kbs dial-up access!!!!Σερνεται στην κυριολεξια.Οτι κι αν εκανα δεν καταφερα τιποτα.Το support της Hol, δεν μπορει να κανει τιποτα,και θα δηλωση βλαβη,απο οτι μου ειπαν.Το router εχει συνχρονισει στα 8Mbps,αλλα απο ταχυτητα τζιφος.Ολα τα test, μου δειχνουν απο 60-70kbs.Εχει καποιος αλλος μηπως το ιδιο προβλημα,για να κλαψουμε μαζι?.Και το κακο ειναι οτι πριν μια εβδομαδα εκανα αιτηση για double-Play στα 24Mbps,και φοβαμαι μηπως υπαρχουν παρομοια προβληματα και στην τηλεφωνια.Αν γνωριζει κατι κανενας ας ποσταρει,να με παρηγορησει!!!!Το router ειναι το Fritz!Box Fone Annex B.
desmios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μια απο τα ιδια. Την προηγουμενη Πεμπτη εγινε μεταβολη της ταχυτητας απο 12 σε 24mbps. Το πρωτο 24ωρο ολα τελεια. Ταχυτητα download 18000kb/s. Απο την Παρασκευη το βραδυ σερνεται. Ταχυτητες απο 20 εως 80kb/s. Το εδωσα κι εγω βλαβη.
novice21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τι στο καλο γινεται ρε γμτ μου.Μου εχουν σπασει τα νευρα.Ετσι μου ερχεται να ακυρωσω την αιτηση για 24,και να κανω διακοπη την 8.Θα σφιχτω και αυτην την εβδομαδα κανοντας υπομονη,εαν συνεχιστει το κακο,τοτε ΑΝΤΙΟ. Αλλος κανεις??,να γινουμε πολλοι,και να κατεβουμε σε διαδηλωση.Εμ τι να αλλο να πω γμτ....
novice21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 desmios,ποιο router σου εστειλαν με την 24. Το Fritz! 7140 ασυρματο?.Και εαν ναι,ειναι καλο,λεει τιποτα,εχει ευκολες ρυθμισεις,η ειναι μαπα σαν τις ταχυτητες της Hol.
desmios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Το router φιλε ειναι μια χαρα. Ολοκληρο τηλεφωνικο κεντρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.