soiramk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Έχω βάλει τα Vista και ο HDD δουλεύει συνέχεια. Το λαμπάκι του αναβοσβήνει συνεχώς καi κάνει και θόρυβο Έτσι πρέπει? Να δουλεύει συνεχώς?
Salvation Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω είναι μια λειτουργία των Vista που λέγεται superfetch και κάνει το δίσκο να δουλεύει συνέχεια. Αν σε ενοχλεί μπορείς να την απενεργοποιήσεις, αλλά δεν ξέρω πως. Ας βοηθήσει κάποιος άλλος. Παντως δε χρειάζεται να ανησυχείς
Akira_mpx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ναι οντως λεγεται superfetch και μπορεις ευκολα να το απενεργοποιησεις! εδω---> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206444 θα βρεις πως απενεργοποιειτε καθως και αλλα tips για να κανεις τα vista πιο γρηγορα!
soiramk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδία το έκανα αυτο και δεν υπήρξε καμία αλλαγή Έχω ξεμερώσει πολύ άσχημα... Καινούριο pc και δε μπορώ να το χαρώ. Το έχω στο δωμάτιο που κοιμάμαι και είναι τρελά ενοχλητικό. Ο HDD δουλεύει συνεχώς χωρίς λόγο. Καμία άλλη πρόταση?
tsakonas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 polu periergo...akoma kai me to superfetch den shmainei oti doulevei sinexeia o diskos....sta processes trexei tpt periergo? sta scheduled tasks mipws exei anasigrotisi? ti na pw...polu mistiria pramata
soiramk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Το pc το έχω στήσει εδω και 3 μέρες και εκτός απο το NOD32 και το live MSN δεν έχει τπτ άλλο... Δε βλέπω τπτ "περίερες" processes!
kirimis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 αστο λιγες μερες να τρεξει το PC και θα στρωσει. Εσωτερικες διεργασιες των Vista ειναι... νορμαλ για φρεσκοσεταρισμενο PC.
soiramk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 OK! Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέρθω... Μέρες, ε? Για να δούμε, το δίαβασα και αλλού αυτό! Μακάρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.