Προς το περιεχόμενο

Vista και HDD

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει τα Vista και ο HDD δουλεύει συνέχεια. Το λαμπάκι του αναβοσβήνει συνεχώς καi κάνει και θόρυβο :( Έτσι πρέπει? Να δουλεύει συνεχώς?

Δημοσ.

Νομίζω είναι μια λειτουργία των Vista που λέγεται superfetch και κάνει το δίσκο να δουλεύει συνέχεια. Αν σε ενοχλεί μπορείς να την απενεργοποιήσεις, αλλά δεν ξέρω πως. Ας βοηθήσει κάποιος άλλος. Παντως δε χρειάζεται να ανησυχείς

Δημοσ.

Ρε παιδία το έκανα αυτο και δεν υπήρξε καμία αλλαγή :( Έχω ξεμερώσει πολύ άσχημα... Καινούριο pc και δε μπορώ να το χαρώ. Το έχω στο δωμάτιο που κοιμάμαι και είναι τρελά ενοχλητικό. Ο HDD δουλεύει συνεχώς χωρίς λόγο. Καμία άλλη πρόταση?

Δημοσ.

polu periergo...akoma kai me to superfetch den shmainei oti doulevei sinexeia o diskos....sta processes trexei tpt periergo? sta scheduled tasks mipws exei anasigrotisi? ti na pw...polu mistiria pramata

Δημοσ.

Το pc το έχω στήσει εδω και 3 μέρες και εκτός απο το NOD32 και το live MSN δεν έχει τπτ άλλο... Δε βλέπω τπτ "περίερες" processes!

Δημοσ.

αστο λιγες μερες να τρεξει το PC και θα στρωσει. Εσωτερικες διεργασιες των Vista ειναι... νορμαλ για φρεσκοσεταρισμενο PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...