gdp77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 1) Σκάτε ένα σκασμό λεφτά στην M$... 2) Βάζετε το GeeXboX, ένα linux iso 8 και κάτι MB το οποίο είναι δωρεάν, χωράει παντού, εγκαθίσταται σε όποιο pc έχετε, όσο παλιό και να είναι και φυσικά παίζει όλα τα γνωστά formats ήχου και εικόνας! Η επιλογή δικιά σας! GeeXboX, Windows Media Center Killer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 to thema me ta subs kai ta hd video to ftiaksane? http://geexbox.org/en/index.html edo kai i selida tou einai polla xronia project proti fora prepei na doulepsa prin 4-5 xronia alla distixos exei poles elispeis kai gia na tis ftiakseis mono efkolo oso sta WindowsMC den einai.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ποιός σου είπε ότι πληρώνουν στην MS Πάντως ένα ubuntu να πετάξεις πάνω με το vlc κάνεις τη δουλειά και με το παραπάνω, αλλά γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 to thema einai na exeis htpc kai oxi pc.... episeis tora pou dokimasa to new geexbox ati 2600 hdmi sindesi....tpt....den.... Aureon 7.1 ixo apo tin optiki....tpt....den... iMon xiristirio (to klasiko pleon pantou sta HTPC)...tpt....den... o vasikos logos pou paratisa to GeeXboX (kai kathe ti open source) itan i klasiki apantisi sta provlimata mou... "e open einai perimene tha vrethei lisi".... mono killer den einai ta media center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 το htpc δεν είναι pc? Σε τί διαφέρει δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 den thes na kaneis click click kathos arakses stin polithrona sou exei aniksei to enisxiti kai perimeneis na deis tenia perimeneis na patiseis to tilecontrol kai na paiksei alios den einai HTPC einai "efera to pc mou sto saloni mou" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 εαν χρειάζεσαι mouse και keyboard για να δεις ταινία παύει να είναι htpc :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 LinuxMCE. Πολύ καλό φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 mythdora 4.0 here. Και από ότι διαβάζω πήρε πολύ κόσμο από το linuxMCE όταν βγήκε. User-friendly για μας τους αρχάριους σε linux, με δυνατότητες παραμετροποίησης που όσο μαθαίνω εντυπωσιάζομαι (ε βέβαια linux είναι) και με όλα όσα θα χρειαστεί μια οικογένεια για media entertainment σε όμορφο πακέτο. Μειονέκτημα imo η μουσική που είναι κάπως παρωχημένη η λειτουργία της δισκοθήκης. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου κι εγώ και η τετράχρονη κόρη μου και η άσχετη -γιατί είναι τόσο πολύπλοκο το τηλεκοντρόλ του; -γυναίκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Σιγά το πρόβλημα να κάνεις 2 κλίκ με το ασύρματο ποντίκι. Τέσπα, προσωπικά θα του έβαζα κανονικό λειτουργικό με όλα τα κέρατα απάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Σιγά το πρόβλημα να κάνεις 2 κλίκ με το ασύρματο ποντίκι. Τέσπα, προσωπικά θα του έβαζα κανονικό λειτουργικό με όλα τα κέρατα απάνω. Και θα εφτιαχνες ακομα ενα PC... Αν δεν το κατεχεις το ζητημα, μην συμμετεχεις στο θεμα. Το Linux δεν το εχω σκεφτει ως λυση, φαινεται ενδιαφερουσα προοπτικη. Εγω χρησιμοποιω Meedio, αλλα αν αλλαξω HTPC θα χρειαστω αλλους τρεις μηνες στησιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.