saint_vitus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 έχω ενα λαπτοπ hp pavilion dv6551ea και εχει περασμενα τα vista.το προβλημα μου ειναι πως χρειαζεται να δουλεψω με καποια προγραμματα οπως για παραδειγμα το simatic step 7 το οποιο οχι απλα δε τρεχει αλλα ουτε καν μπορει να το εγκαταστησει στο συστημα. Η μονη λυση στο προσκηνιο ειναι back to XP.ολα καλα ως εδω.το προβλημα μου ειναι πως θα τα περασω.υπαρχουν drivers;να τα περασω σε εικονικη μοναδα;πως θα λειτουργουν; παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορει να με βοηθησει θα ειμαι του ειμαι ευγνωμων..
michael92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον αν έχεις καλό μηχάνημα, η καλύτερη λύση όπως ανέφερες είναι το Virtual PC 2007. Κάνε μόνο τα Updates για να μπορείς να έχεις shared folders.
joker99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 piase kai vale XP file. ego an kai taleporithika ligo me tous drivers ta perasa! ase pou paei sfera to mixanima,eixa kai provlimata me ta kolovista anathematone kai pou ta evgale. stin ousia den evriska tous audio drivers alla telika vreika lisi.(meta apo 5 fores vale-vgale ta vista) protino na kaneis backup tous drivers me ena programa giati merikoi doulevoun kai se xp,tous ipolipous tha tous vris sto site ths HP.
gdp77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Στα καινούρια laptop, οι εταιρείες δεν προσφέρουν drivers για XP. Δυστυχώς είναι ρίσκο. Καλό backup, format και δοκιμάζεις. Αν το linux μπορεί να σε καλύψει (σε ό,τι αφορά το παρεχόμενο λογισμικό), θα πρότεινα Ubuntu 7.10
dimitris2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 στη σελίδα με τους drivers της hp, είδα οτι αν πατησεις drivers για hp pavilion dv6551ea, βγάζει τον HP Pavilion dv6500 και έχει και drivers για xp. αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν???
alkisg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Κάνε εγκατάσταση του προγράμματος σε XP. Παρακολούθησε τις αλλαγές που κάνει στο file system και στο μητρώο με π.χ. το Process Monitor. Στη συνέχεια κάνε τα ίδια (copy κτλ) με το χέρι στα Vista. Ίσως να παίξει, δηλαδή να έχει μόνο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.
joker99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 στη σελίδα με τους drivers της hp, είδα οτι αν πατησεις drivers για hp pavilion dv6551ea, βγάζει τον HP Pavilion dv6500 και έχει και drivers για xp. αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν??? nai ta pio pola kanou. gia paradigma ego exo auto.http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-79744947-80608849.html exei diskolo hardware giati einai AMD alla vrika akri katevazontas apo edo pou einai gia ti sira DV6000 genika http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=gr&dlc=el&product=1842155&lang=el loipon ena TIPS gia drivers, gia opion exei HP PAVILION kai thelei na valei XP. tha vrite ta xaraktiristika tou hardware pou exete sto laptop kai tha psaksete na vrite ena HP COMPAQ pou na exei ta idia,apoti katalava meta apo toso psaksimo i sira HP COMPAQ exei drivers gia XP!!etsi tha katevasete tou drivers apo compaq kai eiste mia xara. PRIN KANETE KATI PARTE ENA BACKUP APO TOUS DRIVERS TON VISTA.(merikoi kanou) opios exei provlima me audio drivers rixte ena post.
Bspus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Οταν λες δεν κανει εγκατασταση τι εννοεις? Χτυπαει καπου στα μισα η ο installer αρνειται να εγκαταστησει στη συγκεκριμενη εκδοση Windows? Αν προκειται για msi installer ισως μπορεσεις να κανεις τη δουλεια σου με το orca. Μπορεις να το βρεις απο τη Microsoft δωρεαν, αλλα ειναι μεσα σε ενα SDK 400ΜΒ! Αν το αρχειο ειναι ενα τεραστιο exe θα πρεπει να το αποσυμπιεσεις με το winzip, winrar η οτιδηποτε και να βρεις το msi το οποιο θα κανεις edit με το orca
saint_vitus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 απλα αρνειται να κανει εγκατασταση στη συγκεκριμενη εκδοση των windows. Δε θα ηταν πολυ πιο απλο ομως να τα εγκαταστησω(τα χρ)σε ενα εικονικο μηχανημα οπως προτεινε ο πρωτος φιλος; Γιατι λογω χρονου δε ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να κανω ολα αυτα,να ψαξω τοσο πολυ και να κανω δοκιμες.
Bspus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εξαρταται απο τις απαιτησεις που εχεις σε ταχυτητα. Εγω ειχα αναγκαστει να δουλεψω προσφατα σε ενα laptop καινουριο που ερχοταν με Vista και 1 GB RAM. Ε με virtual machine γονατιζε στην κυριολεξια γιατι επρεπε να μοιραστει και η RAM στα 2 μηχανηματα. Ισως αν ειχε 2 GB να δουλευε αλλα δεν καθησα να το φιλοσοφισω. Εστησα XP για να κανω τη δουλεια μου γιατι δεν δουλευαν και μενα αυτα που ηθελα με τα Vista και οταν το εδωσα πισω το ξαναφτιαξα οπως ηταν. Drivers αν βρεις θα υπαρχουν στο site της εταιριας. Ειναι η λυση που προτεινω γενικως για να εχεις την ηρεμια σου και καλυτερο performance. Αν θες να κρατησεις τα Vista, τοτε το SDK που αναφερω (ψαξε στο site της ms για platform sdk) αξιζει να το ψαξεις ακριβως γιατι με το orca Που περιλαμβανει σου επιτρεπει να επεμβεις στο launch condition των installers.
Herculess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω φιλε μου. Εχω τον dv9312ea και το μονο πραμα που δουλεύει ειναι το φλίπερ των vista. Εκανα recovery dvd και λέω να τα βγάλω τα vista και να βάλω XP. Όμως αν θελήσω να ξαναβάλω τα vista ( λέμε τωρα!!!) θα μπορω΄να τα εγκαταστήσω με το recovery dvd?? Και κατι ακόμα, που θα βρω drivers για την κάρτα ήχου ( για xp δεν έχει στη σελίδα της HP)???
gdp77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 μως αν θελήσω να ξαναβάλω τα vista ( λέμε τωρα!!!) θα μπορω΄να τα εγκαταστήσω με το recovery dvd?? Ναι θα μπορείς.
joker99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Όμως αν θελήσω να ξαναβάλω τα vista ( λέμε τωρα!!!) θα μπορω΄να τα εγκαταστήσω με το recovery dvd?? nai Και κατι ακόμα, που θα βρω drivers για την κάρτα ήχου ( για xp δεν έχει στη σελίδα της HP)??? edo http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=gr&dlc=el&product=1842189&lang=el the perasis prota to Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867) meta den patas tipota eos na sou zitisi na kaneis epanakinisi,kai meta tous drivers tou ixou.
Herculess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 nai edo http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=gr&dlc=el&product=1842189&lang=el the perasis prota to Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867) meta den patas tipota eos na sou zitisi na kaneis epanakinisi,kai meta tous drivers tou ixou. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση τοθσ drivers του ήχου μου βγάζει το μύνημα "δεν βρέθηκε η συσκευή για αυτόν τον οδηγό" Μήπως δεν είναι αυτοί οι drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.