CC-Gio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξερω αν διαβασε κανένας ΤΑ ΝΕΑ που είχε την αξιολόγηση του Δανικα σε αυτή την ταινία? Εκεί που αξιολογεί (0-10) εγραψε....ΑΙΣΧΟΣ!:-D:-D Εμένα δε μου άρεσε σχεδόν καθόλου πάντως!
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 την ειδα χθες..μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις απο τις προηγουμενες 2!αν και λειπαν οι slipknot απο το soundtrack!!χαχαχα! Σαν slipknot θα τους κάνω ειδική παράκληση να συμπεριλάβουν στο 4ο κάποιο τραγούδι τους σαν soundtrack. (Απαντάω τόσο αργοπορημένα επειδή είχα τις τελευταίες μέρες δεν πολυέμπενα στο forum και θεωρώ χρέος μου να απαντήσω σαν slipnot ). Δεν ξερω αν διαβασε κανένας ΤΑ ΝΕΑ που είχε την αξιολόγηση του Δανικα σε αυτή την ταινία? Εκεί που αξιολογεί (0-10) εγραψε....ΑΙΣΧΟΣ!:-D:-D Δίκιο είχε ο άνθρωπος..
JosNos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 xthes piga kai to eida... den sizito oti oi dio proigoumenes eitan klasis anoteres genika. to ergo den elege kai polla...bebea den me enthousiase oute me apogoitefse pliros...to mpistolidi to eixe, ksilo eixe...sto senario eipirxnan bebea polla kena...genika to ergo eitan mono gia latris tou idous..kai mono an exoun peksei ta pexnidia kai kseroun pano kato ti ginete...
JosNos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Βασικά και τα 3 ήταν για τα μπάζα(δεδομένου του ότι καμία σχέση είχαν με τα παιχνίδια,παρά μόνο σε μερικούς χαρακτήρες και τέρατα).Γενικά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη και η 3 φυσικά χειρότερη απ' όλες. na rotiso kati asxeto dld o spiderman exei kamia sxesi me ta apira pexnidia pou exoun bgei stis konsoles??? (se senario enoo) den nomizo na perimenate na dite tis istories ton pexnidion stis tenies... stin xiroteri periptosi an den sou arese i tenia pare kai pekse to pexnidi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 ela twra kai ta 3 resident evil htan gtp...to ena xeirotero apo to allo...les kai eixan skopo na ftia3oun thn worst movie ever...
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 na rotiso kati asxeto dld o spiderman exei kamia sxesi me ta apira pexnidia pou exoun bgei stis konsoles??? (se senario enoo) Ο spiderman βασιζετε στο ομοτιτλο κομικ αν δεν κανω λαθος:o...το αν εχει σχεση το σεναριο του με τα παιχνιδια που εχουν βγει λογω του κομικ,δεν εχει καμια σχεση(μα καμια ομως)....κ τα τρια resident evil ειναι γτπ,τελειως καθυστερημενες ταινιες,λες κ το κανουν επιτηδες,οπως ειπε κ ο Thresh απο πανω...
JosNos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 ma auto eipa kai ego oti den eiparxei sxesi...kai den xriazete na eiparxei den katalabeno to kako gt leei o slipknot oti den eixe sxesi i tenia me ta pexnidia... dld esys ti perimanate??
Henry3GR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για το είδος της είναι καλή η ταινία. Αφήστε τώρα το ότι δεν έχει αντιγράψει επακριβώς κάποιο από τα παιχνίδια. Έχει την κεντρική ιδέα. Δηλαδή τη περιμένατε; Τώρα όσο για τον δανίκα, όποτε είδα ταινία που την έχει βαθμολογήσει καλά, ήταν μούφα γι' αυτό και δεν ασχολήθηκα ξανά με τις κρητικές του. και καλά κουλτούρα ο τύπος και να 'χαμε να λέγαμε. Άλλο τώρα αν κάποιον δεν του αρέσουν τέτοιες ταινίες.
JosNos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για το είδος της είναι καλή η ταινία. Αφήστε τώρα το ότι δεν έχει αντιγράψει επακριβώς κάποιο από τα παιχνίδια. Έχει την κεντρική ιδέα. Δηλαδή τη περιμένατε; Τώρα όσο για τον δανίκα, όποτε είδα ταινία που την έχει βαθμολογήσει καλά, ήταν μούφα γι' αυτό και δεν ασχολήθηκα ξανά με τις κρητικές του. και καλά κουλτούρα ο τύπος και να 'χαμε να λέγαμε. Άλλο τώρα αν κάποιον δεν του αρέσουν τέτοιες ταινίες. etc se paradexome....to pio sosto eipes!!
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Όπως είπε ο porco_rosso21 το spiderman βασίζεται σε ομότιτλο comic.Δεν βασίστηκαν πάνω στα video games για να την γυρίσουν.Τα resident evil αντιθέτως είναι βασισμένα στα video games(αυτό είναι το λογικό άλλωστε) τα οποία video games έχουν ολόκληρη ιστορία και πολλούς πολλούς φαν ανά τον κόσμο(ανάμεσα τους κι εγώ).Συμφωνώ ότι δεν μπορεί να είναι η ταινία σαν το game αλλά δεν μπορεί να βάζει πχ στη 1η ταινία την alice που καμία σχέση δεν έχει με τα video games και να κρατάει μόνο τα ζόμπι(αυτό έλειπε δηλαδή να μην τα κρατήσει),μερικά τέρατα και ουσιαστικά να έχει ανύπαρκτο σενάριο και να μην έχει λογική.Για κάποιον που απλά θέλει να δει μια ταινία δράσης με ζόμπι(γιατί τρόμου δεν είναι σε καμία περίπτωση) τότε είναι μια χαρά.Για κάποιον όμως που ενδεχομένως έχει μεγαλώσει με resident evil όμως δεν είναι αρκετό.Αντικειμενικά πάντως...οι ταινίες ήταν άθλιες,η μια περισσότερο απ' την άλλη.
Panathinaikara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ε, η 1η κάτι έλεγε δε μπορείς να πεις. Οι άλλες ήταν όντως ΜΟΥΦΕΣ με την ολότητα της λέξης (καλό ε, τώρα μου βγήκε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 den htan Tsakirhs...DEN elege...
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Θα την πω την αλήθεια... η 1η όταν είχε βγει μου άρεσε.Όταν όμως είχε βγει και την είχα δει εγώ ήμουν μικρότερος...αρκετά μικρότερος.Τώρα,αφού την έχω δει άλλες 2 φορές(συνολικά 3) κρίνω ότι δεν αξίζει μία...αντικειμενικά.Θα έλεγα με σιγουριά ότι από τις 3 ίσως είναι η καλύτερη...αλλά γενικά....
Panathinaikara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 α γεια σου Slipknot. Κι εμένα ήταν από τις πρώτες ταινίες που είδα όταν αγόρασα dvd player. Και μου έκανε θετική εντύπωση. Αλλά αναγνωρίζω τώρα ότι δεν ήταν και τπτ σπουδαίο. Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι λέει κάπως σε σχέση με το Apocalypse και το Extinction
JosNos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Όπως είπε ο porco_rosso21 το spiderman βασίζεται σε ομότιτλο comic.Δεν βασίστηκαν πάνω στα video games για να την γυρίσουν.Τα resident evil αντιθέτως είναι βασισμένα στα video games(αυτό είναι το λογικό άλλωστε) τα οποία video games έχουν ολόκληρη ιστορία και πολλούς πολλούς φαν ανά τον κόσμο(ανάμεσα τους κι εγώ).Συμφωνώ ότι δεν μπορεί να είναι η ταινία σαν το game αλλά δεν μπορεί να βάζει πχ στη 1η ταινία την alice που καμία σχέση δεν έχει με τα video games και να κρατάει μόνο τα ζόμπι(αυτό έλειπε δηλαδή να μην τα κρατήσει),μερικά τέρατα και ουσιαστικά να έχει ανύπαρκτο σενάριο και να μην έχει λογική.Για κάποιον που απλά θέλει να δει μια ταινία δράσης με ζόμπι(γιατί τρόμου δεν είναι σε καμία περίπτωση) τότε είναι μια χαρά.Για κάποιον όμως που ενδεχομένως έχει μεγαλώσει με resident evil όμως δεν είναι αρκετό.Αντικειμενικά πάντως...οι ταινίες ήταν άθλιες,η μια περισσότερο απ' την άλλη. pistebo oti ekanan prospathies na to feroun konta sta video games kai auto apodikniete sto 1 kai sto 2(kratisan para polla stixia apo to 2 kai to 3 games enoo)...tin alice tin "fitepsan" ousiastika gia na iparxei enas kentrikos iroas....an itan na to sinexizan kathe fora me neous iroes. px sto 1 tin claire sto 2 tin jill tha eitan poli kourastiko...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.