anna86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σαν φανατική του game resident evil αρχικα περίμενα να δω μια ταινία η οποία θα με εκπλήξει όπως το παιχνίδι(μιλάω για την πρώτη ταινία).Βλέπω την πρώτη,βλέπω την δεύτερη τώρα είδα και ενα απόσπασμα απο την καινούρια και μου φανηκε ελλεινή.Δεν ξέρω περιμένω ένα σχολιασμό για αυτό αν τις έχετε δει και πως σας φαινονται.
Bougas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 απαραδεκτες και οι 3.καμοια σχεση με το παιχνιδι,οπως και τα tomb raider. οταν ακουσα οτι θα βγει resident evil,εγω πιστευα οτι θα ηταν κατι σαν το directors cut.καποιοι χαρακτηρες,μεσα σε μια τεραστια επαυλη,περικυκλωμενοι απο ζομπι. ειδικα το πρωτο,εκει με τα λειζερ που περασαν πανω τους και τους εκαναν κομματια,πολυ λαλακια.καμοια σχεση με resident. τωρα για την τριτη ταινια,ας μην μιλησω καθολου,γιατι δεν το γλιτωνω το μπαν με τους χαρακτηρισμους που θα χρησιμοποιησω. στα κατα της ταινιας επισης,η παρουσια της αταλαντης και ανεκφραστης γιοβοβιτς.η κοπελα δεν κανει για ηθοποιος.για κανα στριπτιζ,καλη ειναι.για τιποτα παραπανω.εχει καταστρεψει οποια ταινια εχει παρει μερος.
Praetorianos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ είδα πρόσφατα την ταινία και μάλιστα την θεωρώ χειρότερη από τις άλλες. Βασικά στο τέλος έβλεπα, έβλεπα έβλεπα και δεν κατάλαβα κανένα νόημα ενώ π.χ. στο 2 είχε ένα υποτυπώδες σενάριο. Και αυτό το σκηνικό της ερήμου ήταν λίγο ξενέρωμα, κανένα ενδιαφέρον σε αντίθεση με το αστικό/εργαστήρια που δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει. Και πάνω που λέω τριλογία ήταν να σου και οι υπόνοιες για 4.. Ίδωμεν..
anna86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 και πάνω που σκεφτόμουν να δω και το 3 αλλά μάλλον με πείσατε.Αυτό που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ ήταν το silent hill.Αυτό δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα σαν παιχνίδι αλλά το λεργο ομολογώ μου άρεσε αρκετά.
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει ήδη topic για τη 3η ταινία Resident Evil http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=213906
blacksun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 oti exei afisei tin ais8isi gia 4o meros einai sigouro. Makari na aksizei perisotero apo tis alles treis.alla 8a argisoume na to ma8oume....
momotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω,περιμενα πολλα περισσοτερα αλλα απογοητευθηκα. Τα προηγουμενα ηταν καλυτερα.
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Βασικά και τα 3 ήταν για τα μπάζα(δεδομένου του ότι καμία σχέση είχαν με τα παιχνίδια,παρά μόνο σε μερικούς χαρακτήρες και τέρατα).Γενικά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη και η 3 φυσικά χειρότερη απ' όλες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Βασικά και τα 3 ήταν για τα μπάζα(δεδομένου του ότι καμία σχέση είχαν με τα παιχνίδια,παρά μόνο σε μερικούς χαρακτήρες και τέρατα).Γενικά η μία ήταν χειρότερη από την άλλη και η 3 φυσικά χειρότερη απ' όλες. Akrivos...aporo giati yparxoun...kai aporo episis pos poulise ta dikeomata i capcom...
Praetorianos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Money make the world goes round round round...
porco_rosso21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 καλα,το ειδα χτες,η αθλιοτητα η ιδια....πρεπει να καουν ολες οι κοπιες αυτης της βλακειας κ να εκτοξευθει η τεφρα τους στο διαστημα,ελεος δλδ,τετοια π@π@ρι@ ειχα χρονια να δω...κ τα αλλα ηταν μπουρδες,αλλα αυτο εσπαγε καθε ρεκορ...κριμας το 2 ωρο που μου εφαγε...
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Αναρωτιέμαι άραγε τι θα γίνει στο 4ο..μπορεί να γυριστεί χειρότερη ταινία από το 3(μπαααα) ή θα είναι κάνα καλό και θα γίνει η έκπληξη ??
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Kαποιες καλες σκηνες σφαγης και αυτο ειναι ολο Πρωτα απολα το γυρισαν στην περιπετεια, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με θριλερ/περιπετεια Οτι και να λεμε, δλδ περαν της Αλις ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ δεν εχει αν το σκεφτεις ρολο υπαρξης στην ταινια, δεν αξιζει μια, δεν εχει νοημα και υπαρχει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να εξυπηρετησει την πλοκη (καποιος επρεπε πχ να θυσιαστει) . Σκεφτειτε μονο τι ρολο βαραγε το καραβανι που δεν θα μπορουσε να βαρεσει μονος του ο Καρλος ας πουμε. Ειλικρινα αν το δεις σε bottomline το καραβανι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την υποθεση, θα μπορουσε να αντικατασταθει ΟΛΟ απο ενα χαρακτηρα(αλλα τοτε δεν θα ειχαμε extrevaganzza εφε)
-WISE- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 την ειδα χθες..μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις απο τις προηγουμενες 2!αν και λειπαν οι slipknot απο το soundtrack!!χαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.