thereisnolife Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ειναι ενας καταπληκτηκος σεναριογραφος-σκηνοθετης!!!] ολες οι σειρες του εχουν επιτυχια!και φοβερες ατακες... ποια σας αρσει πιο πολυ? Πατερ υμων Ντολτσε Βιτα Δυο ξενοι Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη; Το Κοκκινο Δωματιο ????:-D:-D:-D
flo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δυο ξενοι φυσικα.. Και κοκκινο δωματιο καλη ειναι .. Τα αλλα δεν τα εχω παρακολουθησει.
nektarios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ντόλτσε βίτα και δύο ξένοι φοβερές σειρές, παρόλες τις επαναλήψεις βλέπονται ακόμη ευχάριστα!!
QSpec Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ξεχνάτε τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη. Δύο Ξένοι και Στάβλοι τα καλύτερα κατ' εμέ.
disqualified Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 το μονο ενοχλητικο στις σειρες ηταν οτι αρκετες φορες οι τσιριδες των πρωταγωνιστων δεν ηταν και ο,τι καλυτερο
Em_Zed Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τι λες τώρα... Έχω κάνει διατριβή πάνω σ'αυτόν τον άθρωπο, ήταν το είδωλό μου όταν ήθελα να ασχοληθώ με την συγγραφή σεναρίων και προσπαθώ να παρακολουθώ ότι κάνει, είτε είναι τβ είτε θέατρο. Στην ελληνική τβ είναι υπεύθυνος για μερικές από τις καλύτερες κωμικές σειρές. Αν έπρεπε να φτιάξω ένα τοπ 4 θα ήταν κάπως έτσι. 1. Στάβλοι (η 1η season ) : η πιο ολοκληρωμένη συγγραφικά σειρά του(ς) 2. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή 3. Dolce vita : δεν θα βρεις ούτε ένα επεισόδιο που να μην είναι άψογο 4. Δύο ξένοι : η πρώτη χρονιά, γιατί μετά πήρε την κάτω βόλτα. Ειδικά το άγαρμπο φινάλε... Αξέχαστες ατάκες... ...στην τύχη : Του οσίου Ναθαναήλ σήμερα, Έλενα χρόνια πολλά. Τάσο να την χαίρεσαι !! lol
Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Αν και παλιά το θεωρούσα πολύ καλό συγγραφικό δίδυμο το Ρ'ηγας - Αποστόλου μετά απο την πρώτη σεζόν των στάβλων έχουν πάρει την κατω βόλτα. Το Κόκκινο δωμάτιο είναι απλά αδιάφορο και οι ιστορίες καθόλου πρωτότυπες.
sheik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δυο ξενοι και Τι Ψυχη... Αξεπεραστες!! Ειδικα αν το Τι Ψυχη ειχε ολοκληρωθει ισως να επαιρνε και την πρωτια... Ατακες με ρυθμο πολυβολου!
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ντόλτσε βίτα και δύο ξένοι. Αυτά.
xristoforos25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τι λες τώρα... Έχω κάνει διατριβή πάνω σ'αυτόν τον άθρωπο, ήταν το είδωλό μου όταν ήθελα να ασχοληθώ με την συγγραφή σεναρίων και προσπαθώ να παρακολουθώ ότι κάνει, είτε είναι τβ είτε θέατρο. Στην ελληνική τβ είναι υπεύθυνος για μερικές από τις καλύτερες κωμικές σειρές. Αν έπρεπε να φτιάξω ένα τοπ 4 θα ήταν κάπως έτσι. 1. Στάβλοι (η 1η season ) : η πιο ολοκληρωμένη συγγραφικά σειρά του(ς) 2. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή 3. Dolce vita : δεν θα βρεις ούτε ένα επεισόδιο που να μην είναι άψογο 4. Δύο ξένοι : η πρώτη χρονιά, γιατί μετά πήρε την κάτω βόλτα. Ειδικά το άγαρμπο φινάλε... Αξέχαστες ατάκες... ...στην τύχη : Του οσίου Ναθαναήλ σήμερα, Έλενα χρόνια πολλά. Τάσο να την χαίρεσαι !! lol δυο ξενοι!κοιτα ηταν να παει και τριτη χρονια,αλλα κατι εγινε με τους ηθοποιους,το σεναριο ειχε γραφει.γιαυτο και το τελος ηταν αγαρμπο
Em_Zed Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ...αλλα κατι εγινε με τους ηθοποιους,... Η 'επίσημη' εκδοχή, αν θέλεις, λέει ότι ηθοποιοί και δημιουργοί δεν συμφωνούσαν για το πότε πρέπει να τελειώσει η σειρά. Συγκεκριμένα όταν η Παπούλια πίστευε ότι έπρεπε να τελειώσει δεν συμφωνούσαν οι συγγραφείς, και όταν εκείνοι πρότειναν μια χρονική στιγμή για το τέλος, δεν συμφωνούσε εκείνη. Οπότε φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα έγιναν με το ζόρι, κι αυτό φαίνεται πάρα πολύ από το χάος που επικρατεί στα τελευταία επεισόδια. Φυσικά, υπάρχει και μια πιο 'κίτρινη' εκδοχή που περιλαμβάνει ένα μικρό ροζ σκάνδαλο το οποιο υποτίθεται έφερε την ρήξη και το οριστικό τέλος. Αλλά όπως λέει και η Άβα, "ο κόσμος είναι κακός και λέει ψέματα" !
DimAslan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδιά ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρω το κομμάτι που τραγουδάει ο Βλάσσης Μπονάτσος στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη; Το κομμάτι λέγεται There is No One Like Me. Ευχαριστώ.
Francisco Goya Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Η πιο καλογραμμένη σειρά του Ρήγα είναι για μένα το "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις". Έξυπνο χιούμορ, καταιγιστικές ατάκες και μια καλή δόση σάτιρας. Από τότε δεν έχει κάνει κάτι εφάμιλλο ...
kurokokoro Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δυό Ξένοι....έχει απιστευτες ατάκες...ότι έχω δει μετα απο αυτό απο Ρήγα νομίζω οτί απλά επαναλαμβάνει τις πετυχημένες ατάκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.