Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για διαγραφη ενος επιμονου folder

Beholder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Λοιπον αν και προσπαθησα να ψαξω για παρομοια θεματα στο φορουμ δεν καταφερα να βρω καποιο τοπικ με λυση στο προβλημα μου.

Ειναι ενα (empty) folder στα XP Pro (απομειναρι απο ενα game) που δεν σβηνει με τιποτα!

Δοκιμασα unlocker,safe mode,μεσα απο το Ashampoo,προσπαθεια διαγραφης μεσα απο το partition των Vista Ultimate αλλα τιποτα!Επισης τσεκαρα και με NOD32/Lavasoft Ad-Aware/Spybot S&D.Μου βγαζει το μυνημα :'Cannot delete.Access is denied.Make sure the disk is not write-protected and that the file is not currently in use.'

Υπαρχει καποια λυση?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ούτε safe mode, ούτε και unlocker?? Πραγματικά δεν μου έχει συμβεί να μην σβήνει κάτι με το unlocker!! Πολύ περίεργο!

Για ποιον φάκελο μιλάμε?Απο ποιο παιχνίδι?Κατέβασε την τελευταία έκδοση του unlocker και δοκίμασε να το κάνεις unlock,kill process και delete μέσα απο το menu του.

Και έτσι για τα τυπικά που λέμε ... δεξί click και βγάλε και το read-only άμα υπάρχει.

Δημοσ.
Ούτε safe mode, ούτε και unlocker?? Πραγματικά δεν μου έχει συμβεί να μην σβήνει κάτι με το unlocker!! Πολύ περίεργο!

Για ποιον φάκελο μιλάμε?Απο ποιο παιχνίδι?Κατέβασε την τελευταία έκδοση του unlocker και δοκίμασε να το κάνεις unlock,kill process και delete μέσα απο το menu του.

Και έτσι για τα τυπικά που λέμε ... δεξί click και βγάλε και το read-only άμα υπάρχει.

Thanks φιλε αλλα την τελευταια εκδοση του unlocker (1.8.5) εχω.Δεν εχει 'κλειδωμενη διαδικασια' και οσες φορες κι αν βγαζω το 'read only' απο τα properties του folder αυτα επανερχονται!

Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν σβηνει κατι ουτε και με το unlocker!

Δημοσ.

Την registry την καθαριζω με το CCleaner αν εννοεις κατι τετοιο.

Υπαρχει καποιο προγραμμα ρε παιδια που να σβηνει αυτα τα 'επιμονα' folders και programs?

Ευχαριστω και παλι για τις μεχρι τωρα απαντησεις ή οποιες αλλες λυσεις.

Δημοσ.

ψαξε στο internet για το BartPE. Φτιαξε ενα cd με αυτο και κανε boot απο εκει. Θα μπορεσεις να το σβησεις.

Πολλες φορες μου εχει τυχει να μην σβηνει κατι με το unlocker. Καποιες φορες ηταν με καποια εφαρμογη η προγραμματακι στο οποιο διατηρουσε καποιο handle ο Windows Explorer. Ακομα και αν εκλεινα εντελως τη διεργασια του Explorer και την ξανανοιγα αμεσως το ξαναπιανε ποτε δεν μπορουσα να το σβησω. Οποτε μετα το kill process του Explorer ανοιγα γραμμη εντολων και το εσβηνα και ξαναρχιζα τον Explorer. Δεν θυμαμαι ποτε να αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω BartPE για αυτο το σκοπο.

Το γεγονος οτι δεν μπορεις να το σβησεις ουτε απο Vista με κανει να νομιζω οτι ειναι θεμα δικαιωματων. Καταρχην απενεργοποιησε αν δεν το εχεις κανει, το simple file sharing (tools > folder options > view)

Μετα δεξι κλικ, πας στο security tab και δινεις παντου full control.

Δημοσ.
ψαξε στο internet για το BartPE. Φτιαξε ενα cd με αυτο και κανε boot απο εκει. Θα μπορεσεις να το σβησεις.

Πολλες φορες μου εχει τυχει να μην σβηνει κατι με το unlocker. Καποιες φορες ηταν με καποια εφαρμογη η προγραμματακι στο οποιο διατηρουσε καποιο handle ο Windows Explorer. Ακομα και αν εκλεινα εντελως τη διεργασια του Explorer και την ξανανοιγα αμεσως το ξαναπιανε ποτε δεν μπορουσα να το σβησω. Οποτε μετα το kill process του Explorer ανοιγα γραμμη εντολων και το εσβηνα και ξαναρχιζα τον Explorer. Δεν θυμαμαι ποτε να αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω BartPE για αυτο το σκοπο.

Το γεγονος οτι δεν μπορεις να το σβησεις ουτε απο Vista με κανει να νομιζω οτι ειναι θεμα δικαιωματων. Καταρχην απενεργοποιησε αν δεν το εχεις κανει, το simple file sharing (tools > folder options > view)

Μετα δεξι κλικ, πας στο security tab και δινεις παντου full control.

Φιλε να'σαι καλα!Αυτο ηταν! :-)

Απο τα XP δεν μπορεσα να κανω αυτο που περιεγραψες αλλα απο τα Vista του εδωσα ενα σουτ του παλιο-folder που τωρα ειναι σε πορεια προς την σεληνη! :-D:devil:

Thanks a million!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...