Loser Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Χρησιμοποιεί κανείς winbank με safari λειτουργεί σωστά? εμένα μου παρουσιάζει πρόβλημα με το μενού και συγκεκριμένα τα υπομενού δεν λειτουργεί και πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω firefox για να κάνω την δουλεία μου υπάρχει κανένα tip για να λειτουργήσει σωστά?
xalia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ούτε η eurobank... δεν έχω δοκιμάσει με safari 3beta
genetics Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Se 2 macbook ekana upgrade apo Tiger se Leopard kai den epaize to winbank me Safari 3. Meta sto ena apo ta dyo macbook ekana fromat kai clear install. meta apo ayto to Safari 3 anoige kanonika ti Winbank me ola ta menu tou. Protimhste creal install gia Leopard... exeis diafores...
sotirisl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 με σαφαρι 3 δεν παίζει, με σαφάρι 2 παίζει κανονικά
Loser Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 την Παρασκευή έστειλα mail στο τεχνικό τμήμα της Πειραιώς για να τους ενημερώσω ότι με Safari 3 δεν παίζει σωστά το site. Σήμερα μου απάντησαν με προσωπικό mail ότι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Μακάρι όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν σύντομα τέτοια και καλύτερη εξυπηρέτηση
tsimpouri3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Tο πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο ελληνικό μενου. Αν μπειτε με αγγλικο λειτουργει κανονικά... Συντομα θα είναι οκ απο οτι γνωρίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.