tintor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους και όλες. Την βοήθειά σας παρακαλώ. Εχω την κάρτα γραφικών Sapphire Radeon X800 gto2 LE, η οποία υποστηρίζει δύο εξόδους DVI, και μεσω αντάπτορα είχα συνδέσει την οθόνη η οποία έχει VGA και έχω εικόνα. Αγόρασα την AVERMEDIA HYBRID STB9 η οποία έχει είσοδο από pc DVI και έξοδο DVI για την οθόνη. Σύνδεσα το καλώδια DVI που την συνόδευε από το pc στην είσοδο της κάρτας και στην έξοδο το ανταπτοράκι με το VGA καλώδιο της οθόνης. Ανοίγω και ενώ έχω εικόνα Τηλεόρασης από την κάρτα δεν έχω σήμα από το PC. Κάνω κάτι λάθος ? Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών ?
tintor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα σας. Επειτα από πολύ ψαξιμο διάβασμα κλπ, δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει. Ετσι την επέστρεψα στο Πλαίσιο για έλεγχο και εκεί διαπίστωσαν ότι και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Την δοκίμασαν στην DVI μιάς 8800 και δεν δούλευε ενώ στην έξοδο του motherboard δούλευε κανονικά, οπότε είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα ασυβατότητας με κάρτες γραφικών. Την επέστρεψα και παω για άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.