Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε HP Pavilion dv6397

stef-dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Έχω παρατηρήσει ότι ο υπολογιστής παράγει έναν σιγανό ήχο, κάτι σαν σφύριγμα. Πιστεύω ότι οφείλεται στην κάρτα γραφικών γιατι ο ήχος αυτός τρεμοπαίζει όταν πχ φορτωνω μια σελίδα στο internet. Ο ήχος αυξάνει όταν ο υπολογιστής λεοτουργεί με μπαταρία.Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει????

Δημοσ.

Νομιζω εχει αναφερθει στο παρελθον οτι τα Pavilion, εχουν το συγκεκριμενο προβλημα.. Δυστυχως επεσες και εσυ στην περιπτωση!

Δημοσ.

Οφείλετai στον Inverter του Florescent Lamp του, δοκίμασε να αυξήσεις την φωτεινότητα της TFT του και θα μειωθεί η ένταση του (στο λέω εκ πείρας με τα HP γιατί το κάνει και το δικό μου -αλλά δεν με απασχολεί).

Επίσης η μετακίνηση της οθόνης μπορεί να βοηθήσει (λίγο πάνω, λίγο κάτω, κτλ) ώστε να μην συντονίζεται το σασί με τον ήχο αυτό.

Δημοσ.

Οντως οφείλεται στην οθόνη...το έχω συναντήσει σε πολλά laptop, όχι μόνο HP. Τελευταιά το άκουσα σε ένα SONY 13ari ενός φίλου. Είναι λίγο ενοχλητικό αλλά γίνεται αντιληπτό μόνο σε απόλυτη ησυχία...

Δημοσ.

Δυστυχώς οι συμβουλές σας δεν δούλεψαν. Αξίζει τον κόπο να το πάω στην HP για επισκευή ή άδικος κόπος? Στην HP που έστειλα mail μου είπαν ότι πρέπει να τους το πάω εκεί. Καμία οδηγία δεν μου έδωσαν!!!

Δημοσ.
Το πρόβλημα δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Έχω παρατηρήσει ότι ο υπολογιστής παράγει έναν σιγανό ήχο, κάτι σαν σφύριγμα. Πιστεύω ότι οφείλεται στην κάρτα γραφικών γιατι ο ήχος αυτός τρεμοπαίζει όταν πχ φορτωνω μια σελίδα στο internet. Ο ήχος αυξάνει όταν ο υπολογιστής λεοτουργεί με μπαταρία.Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει????

Πόσο καιρό τον έχεις; Έκανε τον θόρυβο αυτό από πάντα ή τον παρουσίασε αργότερα;

Sorry για τις ερωτήσεις, ξέρεις έχω το ίδιο φορητό και με στεναχώρησε αρκετά αυτό που διάβασα.

Κράτα μας ενήμερους, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό

Δημοσ.

Τέλη Ιουλίου τον αγόρασα. Νομίζω ότι το έκανε από την αρχή αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως, ούτε με τη μετακίνηση της οθόνης, ούτε με την αυξομείωση της φωτεινότητας έκανα δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...