Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε μνημες

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.παιδια εχω μια μητρικη η οποια υποστηριζει μνημες με συχνοτητα 533 και 667 Mhz μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω να βαλω μια μνημη που να ειναι συνχρονισμενη στα 800 MHz θα λειτουργει ναι η οχι (και αν ναι σε τι ταχυτητα?).

2. Αυτη την στιγμη εχω δυο μνημες (θεση 1 και 2)απο 512 MB 533 MHZ σε λειτουργια dual channel.Μπορω να βαλω αλλες δυο(θεση 2 και3) απο 1GB 667 ΜΗΖ σε λειτουργια dual channel?

3. θα δω διαφορα στην αποδοση του υπολογιστη?

Η διαταξη ειναι σωστη η πρεπει να αλλαξει?

Ευχαριστω....

Δημοσ.

1. Ναι, θα λειτουργεί. Θα λειτουργεί στα 533MHz, επειδή οι δυο μνήμες που έχεις ήδη λειτουργούν στα 533MHz. Εαν βγάλεις τις παλιές σου μνήμες, τότε οι καινούργιες θα λειτουργήσουν στα 667MHz, αφού αυτό είναι το όριο της μητρικής σου.

2. Αφού έχεις 2 μνήμες στη θέση 1 και 2, τότε πως θα βάλεις άλλες 2 μνήμες στη θέση 2 και 3; Στη θέση 2 θα υπάρχουν 2 μνήμες; Μήπως εννοείς οι μνήμες που έχεις είναι στις θέσεις 0 και 1; Αν ναι, τότε θα πρέπει τις παλιές μνήμες να τις βάλεις στις θέσεις 0 και 2, και τις καινούργιες στις θέσεις 1 και 3, δηλαδή εναλλάξ. Έτσι θα δουλέψει το dual channel. Αλλά καλύτερα πες μας ποια μητρική έχεις να σου πω 100%.

3. Ναι, θα δεις διαφορά. Αν θα είναι μικρή ή μεγάλη εξαρτάται από τις εφαρμογές που τρέχεις στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα αν προκειτε να βαλεις αλλες 2 μνημες απο 1gb(παιζουν στο e-shop κ στο πλαισιο απο 22ευρω) να βγαλεις εντελως τις παλιες...

Δημοσ.

Η μητρική σου δέχεται μνήμες μέχρι τα 667 MHz.

Επομένως, πάρε 2 τέτοιες (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554123) που έχουν και Cache latency 4 και βγάλε τελείως τις παλιές σου, οι οποίες είναι στα 533MHz... πούλα τες ή χάρισέ τες! Και με 2 GB το σύστημά σου θα πηγαίνει γρήγορα, 3 GB είναι περιττά για τις περισσότερες εφαρμογές.

Οι καινούργιες να τοποθετηθούν σε ίδιου χρώματος θέσεις (και οι δύο στις κόκκινες ή και οι δύο στις κίτρινες, προτίμησε να τις βάλεις στις κόκκινες).

Αν κρατήσεις και τις παλιές σου (για να έχεις 3 GB, αλλά στα 533MHz), τότε οι καινούργιες εκεί που σου είπα (στις κόκκινες) και οι παλιές στις κίτρινες θέσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...