nikosfp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κυριοι γεια σας.Μολις την Παρασκευη συνδεσα κι εγω το πρωτο μου ασυρματο δυκτιο.Γεματος χαρα που και οι δυο η/υ εχουν internet καμαρωνω για το επιτευγμα μου.Ο κυριως η/υ βαινει καλως,καθως πηγαινω στο αλλο δωματιο που εχω τον αλλον η/υ συνδεσει με ασυρματο stick διαπιστωσα πως καθε 9 λεπτα διακοπτεται το ασυρματο δυκτιο απο μονο του!!!Τι ειναι αυτο?Διορθωνεται????και αν ναι...πως??? Ευχαριστω εκ των προτερων
tsakonas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 logika tha exei mesa apto router kapia rithmisi....exeis valei protection WEP i WPA? to key pou bazeis sinithws exei lifetime ...gia tsekare to
nikosfp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σ ευχαριστω φιλε tsakonas,θα το ελεγξω,νασαι καλα
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 episis allagi kanaliou sto router,neoi drivers gia to stick.neo firmware gia to usb stick,allagi klidomatos gia dokimi.
nikosfp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ολα οκ κυριοι...Οτι ειπε ο φιλος tsakonas και ειμαι περδικι!!!Ναστε καλα,σας ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 kai episis an exeis wep kanto wpa .ine pio safe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.