Biull Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Βρήκα από ένα φίλο έναν τροχό κοπής αλλά δεν έχει δίσκο. Τι δίσκο θα χρειαστώ για "αλουμίνιο"? Ένα chieftec κουτί έχω αλλά δεν ξέρω εάν είναι αλουμίνιο το πλαινό και πάνω μέρος του ή κάτι σε κράμα αλλουμινίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Σου τα είπα και στό άλλο thread που άνοιξες...θα το χαλάσεις to chieftec με τον τροχό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grand106 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 o frenzy έχει δίκιο. το chieftec εχει ατσαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Impossible and Dangerous....giati den to dineis se kana hardware store na sto kanoun...apla... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 o frenzy έχει δίκιο. το chieftec εχει ατσαλι WTF ? Ατσάλι ? και ποσο έχει τι λέτε ρε συς έχετε δουλέψει ποτε σε οικοδομή να δείτε ότι ο τροχός μπορεί να κόψει τα πάντα και σωστά πάρε μια σέγα αδερφέ και κοφτό αλλιώς πήγαινε το σε κάποιον σιδερα να στο κάνει φέτες όπου θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μακρια απο τροχο...τετοιες μοντιφες ειχα κανει κ εγω παλαιοτερα...το κουτι θα παρουσιασει βαθουλωματα... Καλυτερα σε εναν σιδερα...με εργαλεια σωστα....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.