Προς το περιεχόμενο

14" Fan στην "οροφή" του tower?

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

List:

Λοιπόν σέγα, λάμα για τη σεγα για μέταλλο, πλατιά χαρτοταινία για να καλύψεις τελείως την επιφάνεια που θες να κόψεις ώστε να σχεδιάσεις την τρύπα ναι να μην γρατζουνίσεις το κουτί,γρίλλια για το fan, βίδες, τρυπάνι Nο 5 για μέταλλο (για τις βίδες του fan), ένα κομμάτι plexiglass στο μέγεθος που θες το παράθυρο +2cm (αν βρεις μόνο μεγαλύτερο πάρε και λάμα για ξύλο-πλαστικό να το κόψεις με τη σέγα), ταινία διπλής όψης (ζήτα κάτι χοντρές που κολλάνε και καθρέπτες στα πλακάκια) για να κολλήσεις το πλεξι στο πλαϊνό, λίμα για τα χοντράδια if any. Όσο για τον τροχό πάρτον και πήγαινε στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και ζήτα του έναν δίσκο για μέταλλο στο μέγεθος που χρειάζεται. Αν σου φανεί ακριβός άστο και χρησιμοποίησε τρυπάνι. Αν πάλι θες να χρησιμοποιήσεις τροχό βρες κάτι να προπονηθείς (κανένα παλιό βίντεο) και προστάτευσε τα μάτια σου ΚΑΛΑ. Γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις τρυπάνι σε όλες τις γωνίες και να αρχίσεις να κόβεις από κει. Αν θες βοήθεια με τη διαδικασία εδώ είμαστε

Άντε και καλές μόντες :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Biull να πω και εγώ την εμπειρία μου. Έχω και εγώ το ίδιο κουτί με εσένα (σε μπλε χρώμα). Έχω ανοίξει δύο τρύπες 120mm (μία στο πλάι και μία στο πάνω μέρος )

Με το τρυπάνι προσωπικά δουλειά δεν έκανα (είχα πάρει ακόμα και τα ειδικά ποτήρια που προσαρμόζονται πάνω στο τρυπάνι για να ανοίγεις τρύπες μεγάλης διατομής ). Παρόλα αυτά το παχύ στρώμα ατσαλιού δεν με άφηνε να τρυπήσω.- το τρυπάνι το χρησιμοποίησα μόνο για να ανοίξω τις τρύπες όπου μπαίνουν οι βίδες.-

Η καλύτερη μέθοδος για μένα είναι τα λαμαρινοψάλιδα (δεν ξέρω η σέγα που λένε τα παιδιά αν είναι το ίδιο πράγμα). Αν πάρεις και καλό (Stanley είναι το δικό μου) θα κάνεις και κορυφαία δουλειά.

Φυσικά αυτά που λένε τα παιδιά ισχύουν κατά γράμμα (όπως και τα συγκέντρωσε και ο frenzy ). Θέλει προπόνηση (και το ψαλίδι ακόμα ) , θέλει πολύ χρόνο και σίγουρα αυτά που θα ξοδέψεις αν είναι να φτιάξεις κάτι τουλάχιστον αξιόλογο , θα βγούνε πολλά. Αλλά άμα γουστάρεις να το φτιάχνεις μόνος σου αξίζει , αλλιώς άλλαξε κουτί

post-44811-129062955109_thumb.jpg

post-44811-129062955111_thumb.jpg

post-44811-129062955112_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...