Biull Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Αφού βρήκα τροχό για να κόψω το κουτί σκέφτηκα μπάς και ανοίξω καμία τρύπα στην οροφή (βλέπε φώτο) του tower για να διώχνει τον ζεστό αέρα που ανεβαίνει προς τα πάνω. Αξίζει? Βρήκα αυτό από fan: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976902&product=929735
S2Katana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Πιστευω οτι θα κανει δουλεια, αναλογα βεβαια και με το ποσα ανεμιστηρικια εχεις εντος του κουτιου και που τα εχεις. Παντως καλη σκεψη!
frenzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Με τροχό δεν θα γίνει σωστή δουλειά. Καλή σέγα θες. Τον τροχό (dremmel ακόμη καλύτερα) τον θες μονο για να κάνεις τα αρχικά κοψίματα 2cm όπου θα μπεί η λάμα της σέγας.Αν θες λεπτομέρειες εδώ είμαστε
george_o/c Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Πολύ σωστός ο frenzy Α και ξέρεις τί ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις ε ? Μετράς δέκα φορές και κόβεις ΜΙΑ ... Γιατί ένα λαθάκι μπορεί να σου στοιχίσει το κουτάκι σου ... (καλά ok γίνομαι λίγο υπερβολικός )
pappous_soulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Κάνε ένα backup το κουτί πριν το τρυπήσεις
Nikb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Κάνε ένα backup το κουτί πριν το τρυπήσεις LOL!!!:lol:
Sadman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 οχι ρε μην παιδευτεις τοσο.Πανε αγορασε εναν κοφτη λασερ καπου στα 3κ-4κ ευρω και κοψτο ακριβως στα ποσα νανοχιλιοστα θελεις Και αν παλι δν νιωθεις ασφαλεις δοκιμασε το http://www.backupyourcase.com Παντως περα απο την πλακα καλυτερα κοψε με το τροχο χοντρικα τι θες να κοψεις και μετα βαρα με την σεγκα ή αν μπορεις και εμπιστευεσαι το χερι σου καντο με το χερι.
Biull Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ωραία αλλά δεν έχω σέγα! Μονο τροχός παίζει και δεν ψήνομαι να πάω να αγοράσω μόνο για μία φορά! Δεν αξίζει νομίζω! Any Help???? Ή έστω ένα μαγαζί που να έχει πλαινά παράθυρα για Chieftec (το αγόρασα πριν 3 χρόνια):
Sadman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 πάνε σε κανένα φανοποιοιο(νομιζω ετσι γραφεται)και πεστους να στο κοψουνε οπως θες.Σιγουρα θα εχουνε τροο,και αν εισαι τυχερος και καμια σεγα.
Biull Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 πάνε σε κανένα φανοποιοιο(νομιζω ετσι γραφεται)και πεστους να στο κοψουνε οπως θες.Σιγουρα θα εχουνε τροο,και αν εισαι τυχερος και καμια σεγα. Έχω ρωτήσει κανα-δυό τζαμάδες και κανένας δεν δέχεται. Μόλις ακούνε και αλουμίνιο την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Με τροχό δεν γίνεται σίγουρα ε? Ίσως με κανένα πολύ λεπτό τροχό! Δεν ξέρω κίολας πρώτη φορά το επιχειρώ. Ίσως να το έκοβα με τροχό και να μετά με λίμα να έτρωγα τα γρέζια! Τι λέτε?
frenzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Θες να κόψεις μέταλλο χωρίς εργαλεία; Τις έκανα κι εγώ αυτές τις μκίες . Δύσκολο. Καλύτερα να πας στο carrefour να πάρεις μια σέγα με 5-10 ευρώ και που ξέρεις μπορεί να την ξαναχρησιμοποιήσεις.Πάρε και μια λάμα για μέταλλο και τέλος. Δεν είναι δα και κανένα έξοδο τρελό Ο τροχός είναι χρήσιμος μόνο αν θες να κόψεις το case στα 2. Μην διαβάσει και κανένα πιτσιρίκι και πάει και κόψει κανενα χέρι
frenzy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ή έστω ένα μαγαζί που να έχει πλαινά παράθυρα για Chieftec Τι εννοείς; επάνω δεν τη θες την εξαγωγή ή στο πλάι; EDIT: ωπ τώρα το είδα το άλλο thread ok, κατάλαβα.
Biull Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Θες να κόψεις μέταλλο χωρίς εργαλεία; Τις έκανα κι εγώ αυτές τις μκίες . Δύσκολο. Καλύτερα να πας στο carrefour να πάρεις μια σέγα με 5-10 ευρώ και που ξέρεις μπορεί να την ξαναχρησιμοποιήσεις.Πάρε και μια λάμα για μέταλλο και τέλος. Δεν είναι δα και κανένα έξοδο τρελό Ο τροχός είναι χρήσιμος μόνο αν θες να κόψεις το case στα 2. Μην διαβάσει και κανένα πιτσιρίκι και πάει και κόψει κανενα χέρι LOL!!! Μιλάμε για 5-10 ευρώ τόση ώρα? Για ρίξε ένα list με το τι χρειάζομαι. (Υπ'όψιν χθέλω να βάλω τζαμάκι στα πλαινά και fan στην οροφή, τέλος χρειάζομαι και δίσκο για τον τροχό!)
giorgosa5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 LOL!!!Μιλάμε για 5-10 ευρώ τόση ώρα? Για ρίξε ένα list με το τι χρειάζομαι. (Υπ'όψιν χθέλω να βάλω τζαμάκι στα πλαινά και fan στην οροφή, τέλος χρειάζομαι και δίσκο για τον τροχό!) αμα βαλεις και αλλα 15 περνεισ ενα κουτι ετοιμο χωρις να κουραστης κιολας.:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.