Bakman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 H μόνη λύση μέχρι τώρα για iphone 1.1.1 ήταν το sendsong, αλλά όταν κάνεις sync πηγαίνει και σβήνει την playlist με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τα ξαναπερνάς. Βέβαια υπάρχουν και πιο δύσκολες λύσεις όπου πρέπει να φτιάχνεις εσύ την playlist κάθε φορά....αλλά τώρα έχει βγει νέος τρόπος Patch the MeCCA!! Βήμα 1. Patch the MeCCA Κατεβάζετε από εδώ h$$p://rapi$share.com/files/65697943/MeCCA.zip ( μην ξεχάσετε να βγάλετε τα $ για το λινκ) Το βάζετε στο /System/Library/Frameworks/MeCCA.framework/ folder αντικαθιστώντας το παλιό ( Αν θέλετε το κάνετε ένα backup πριν το αλλάξετε) Reboot το iphone για να λειτουργήσει.... Βήμα 2. Δημιουργήστε τους ήχους κλήσεις σας Μέσω του itunes κάντε τα αρχεία σας AAC (.m4a) Στη συνέχεια ονομάστε το αρχείο σε ringtone_name<space>.m4r ΠΡΟΣΟΧΗ!! Πρέπει να υπάρχει κενό πριν το .m4r Παράδειγμα: Ένας ήχος που θα λέγεται MyRing.m4a θα πρέπει να αλλαχθεί σε MyRing .m4r Στη συνέχεια βάλτε τον ήχο στο /Library/Ringtones, και εμφανίζεται απευθείας στη λίστα με τα ringtones του iphone Settings->Sounds->Ringtones και επειδή δεν τα ανακάλυψα εγώ Credits to bgm370 of elite team Δουλεύει και για SMS!!!! Δεν ξέρω αν οφείλετε στο Mecca αλλά... Λοιπόν ο τρόπος μου.... Επιλέγετε τον ήxο που θέλετε για sms και με το itunes ->preferences->importing->AIFF encoder. Έπειτα στον ήχο επιλέγετε convert selection to AIFF. Πηγαίνετε στο My Documents\My Music\iTunes\iTunes Music\φάκελος με ονομασία τραγουδιού και θα δείτε τον ήχο κλήσης με όνομα ixos.aif Αλλάζετε την κατάληξη σε ixos.caf Τώρα αυτό που δοκίμασα και παίζει είναι το εξής: με το winSCp πηγαίνετε στο φάκελο του iphone /System/Library/Audio/UISounds Θα βρείτε κάτι αρχεία με ονομασία sms-recieved1.caf εως sms-recieved6.caf Αυτοί είναι οι ήχοι για τα SMS. Το αρχείο ixos.caf που φτιάξατε μετανομάστε το σε ένα από τα sms-recieved.caf Δηλαδή ixos.caf -> sms-recieved4.caf (Πριν συνεχίσετε μπορείτε να κάνετε backup τους ήχους για τα sms) Τώρα με το winSCP μεταφέρετε τον ήχο που ονομάσατε εσείς σε -> sms-recieved4.caf και κάντε τον αντιγραφή στο /System/Library/Audio/UISounds και όταν ζητήσει overwrite πατήστε ok. Τώρα αν πάτε στο iphone settings new text message και επιλέξετε τον 4ο ήχο SMS στη σειρά θα δείτε ότι είναι ο ήχος που βάλατε!!! Ακόμα δεν έχω βρει πως μπορούμε να βάλουμε παραπάνω ήχους SMS και με την ονομασία που θέλουμε, αλλά πιστεύω ότι είναι μάλλον καλύτερο από το να έχουμε το glass η το horn ως ήχο κλήσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnyj Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 orea! me pio programa douleuis sto iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Με το WinSCP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.