tiger! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν επειδή έχω χάσει τα δύο τελευταία επισόδια από το One Tree Hill από το Star, ξέρει κανείς ποια ήταν για να τα κατεβάσω...Αν δεν ξέρετε τουλάχιστον ποιος κύκλος είναι????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 nomizw pws einai o 3os...sthn Amerikh exei teleiwsei o 4os kai o 5os arxizei apo Ianouario an den kanw la8os
mariabali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ειναι ο τριτοσ και μαλον τον οκτωμβρη ξανα αρχιζει
mariabali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 μηποσ ξερετε που μπορω να δω ποτε θα ξανα αρχισει ?
mariabali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 επεισεισ απο που μπορουμε να κατεβασουμε τα επισοδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει και το edit/επεξεργασία... άργησες κάπως, πέρσυ ρώταγε, πλέον το Star έχει φτάσει 5ο κύκλο... Αμερική έχει τον 6ο κύκλο, άρχισε την προηγούμενη βδομάδα...
ellilili Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καταπληκτική ορθογραφία όλοι σας! Αιπησοις τοι σκοτοσαται τι γλοσα αμαν πηα. Πος γηναιτε να γράφι καπιως τωσω ανωρθωγραφα; Αν ινε δοινατων δειλαδι.... Να δειαβαζεται μπωριτε γηατη να γραφαιται δαιν νωμηζο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ποιοι όλοι μας? o tiger ένα λαθάκι έκανε, εγώ δεν νομίζω να έγραψα κάτι λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.