Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Φίλε PCharon, είμαι διπλωματούχος μηχανικός με ειδικότητα αεροναυπηγού. Αν έχεις πιο σχετική ειδικότητα σε σχέση με τα αεροπλάνα και τα φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την λειτουργία τους να μου το πεις.(...) Οι κρύσταλλοι αυτοί σε μερικά λεπτά έχουν διαλυθεί καθώς απορροφούν θερμοκρασία από το περιβάλλον και διαλύονται σχετικά γρήγορα. Όταν το ίχνος μένει για ώρες στον ουρανό και αργότερα δημιουργείται ένα σύννεφο προφανώς δεν είναι κρύσταλλοι πάγου ή συμπυκνώσεις ατμών. Φίλε StavrosD, είμαι φοιτητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Ανατολικής Καστοριάς με έφεση στην καρμπονάρα. Αυτό εδώ είναι ένα paper από τον Patric Minnis, υπάλληλο της NASA. Μέσα, θα δεις πως τα contrails μπορούν να παραμείνουν στον ουράνιο θόλο Του πατέρα ημών Κυρίου για πολλές ώρες. Αν έχεις πιο σχετική ειδικότητα σε σχέση με τα αεροπλάνα και τα φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την λειτουργία τους από τον κύριο Minnis, να του το πεις.
PCharon Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Φίλε PCharon, είμαι διπλωματούχος μηχανικός με ειδικότητα αεροναυπηγού. Αν έχεις πιο σχετική ειδικότητα σε σχέση με τα αεροπλάνα και τα φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την λειτουργία τους να μου το πεις. α) Δεν έγραψα πως έχω "πιο σχετική ειδικότητα από οποιονδήποτε άλλο". β) Δε συγκινούμαι από το τί χαρτί έχεις. Έχω κι εγώ μερικά αλλά εδώ είμαι ο PCharon. ...προφανώς δεν είναι κρύσταλλοι πάγου ή συμπυκνώσεις ατμών. Ωραία, έστω πως γνωρίζεις 100% αυτά που λες (λέμε τώρα κι άμα θέλουμε το πιστεύουμε). Το "άρα είναι χημικά που μας ψεκάζουν" σου φαίνεται λογική συνέχεια αυτού που έγραψες μόλις;
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 AGNUSDei, σου αφαιρέθηκε η δυνατότητα ψηφοφορίας. Ο δημοκρατικός κόσμος θα σε θυμάται με αγάπη.
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ...άμα αναλάμβανες και λοβοτομές κατά παραγγελιά, θα ήσουν ζούπερ
NT1G Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Φίλε StavrosD, είμαι φοιτητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Ανατολικής Καστοριάς με έφεση στην καρμπονάρα. Αυτό εδώ είναι ένα paper από τον Patric Minnis, υπάλληλο της NASA. Μέσα, θα δεις πως τα contrails μπορούν να παραμείνουν στον ουράνιο θόλο Του πατέρα ημών Κυρίου για πολλές ώρες. Αν έχεις πιο σχετική ειδικότητα σε σχέση με τα αεροπλάνα και τα φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την λειτουργία τους από τον κύριο Minnis, να του το πεις. Μήπως όμως ο κύριος Minnis με αυτό το paper προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια του ελέγχου των πληθυσμών βασιζόμενος στην αυθεντία του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.