Προς το περιεχόμενο

Ασπρες γραμμες στον ουρανο!

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πραγματικά δεν καταλαβαίνω ολη αυτη την αρνητικότητα.

εγω σας μιλάω χαλαρά και μερικοί είστε προκλητικόι και απότομοι.

σας δίνω κάποια στοιχεία και απαντάτε με χαρακτηρισμους και γενικολογίες.

ναι ρε evabb, επειδη λοιπον επειδή τα αυτοκίνητα οι βιομηχανίες ξερνάνε διάφορες ρυπογονες ουσιες σε υγρη η στερεη μορφη, ας μην δώσουμε σημασία σε τπτ άλλο. ας ανοίξουμε τα στόματα να καταπίνουμε οτι μας ριχνουν λοιπόν. ωραία λογική.

Praetorianos , το ειπα μια και δυο και τρεις αλλα αποτι φαίνεται, διαλέγετε επιλεκτικά κομμάτια και "αναλυετε"

το ολο 'σχέδιο' είναι τμήμα του HAARP οπότε το το να σου ρίχνουν στο νερό που λε ς τις ουσίες ΔΕ θα έκανε τπτ. πρέπει να απελευθερωθουν σε συγκεκριμένο ύψος της ατμόσφαιρας.

μπες στον κόπο να διαβάσεις τι εστι HAARP. αν πάλι βαριέσαι μην κάνεις τον κόπο να trollαρεις και να είσαι εκτος θέματος . παρε την evabb για μια βόλτα ξερω γω.

επίσης εσυ τι άλλους τρόπους ξέρεις για να διασπείρεις χημικά τόνων στην ατμόσφαιρα? μιας και το χρησιμοποιείς και σαν επιχείρημα δλδ.

εδω είμαστε να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις. κάποιος που δεν έχει την ίδια άποψη με εσάς ΔΕΝ είναι εχθρός σας ΑΛΛΑ συνομιλητής σας.. χαλαρώστε λοιπόν

τα καταπινεις καθημερινα τα χημικα και συμβαλεις και εσυ ο ιδιος στην διαδωση τους ΞΥΠΝΑ! και επιπλεον αντι να ασχολεισαι με αυτα που μπορεις να συμβαλεις ωστε να μειωθουν ασχολησε με ασχετα και αναποδεικτα που ομως δεν απαιτουν καμια προσπαθεια παρα μονο παπαροφιλοσοφιες. αυτα που σιγουρα ειναι βλαβερα ειναι τα εντομοκτονα που ψεκαζουν αλλααααα ποιος χεστηκε εεε; btw το αρθρακι που εξηγει και καλα την ειναι το HAARP ειναι τελειως της πλακας. με πιανει νευρικο γελιο μονο με τις πρωτες γραμμες.

αν ποτε μαθεις εστω και δυο τρια πραματα περι χημειας μηχανικης και φυσικης ξαναελα να τα πεις αυτα που λες.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ντάξει άκυρο το νερό, νόμιζα ότι ήταν η άλλη συνομωσία (δεν τις προλαβαίνω όλες).

Για το HAARP δεν είναι ο τομέας μου η φυσική για να μπορέσω να σου απαντήσω, επειδή όμως ξέρω τι περιοδικό είναι το Nexus και επειδή έγραψες ότι "τα αέρια απελευθερώνονται ξαφνικά" χωρίς να έχεις ιδέα από φυσική (δεν προσβάλλω, τα facts αναφαφέρω) κρατάω μια τεράστια πισινή για το πόσο αυτό είναι ακόμα ένα υποθετικό σενάριο.

Αν έχεις κάτι παραπάνω από βιντεάκια στο youtube έχει καλώς, αν όχι φαντάσου πως θα αντιμετώπιζες εσύ κάποιον που θα σου πόσταρε βιντέακια από το youtube και προσπαθούσε να σε πείσει για το τέρας του Λοχ Νες παραθέτοντας αποσπάσματα από το Liakopoulus ας πούμε.

ΥΓ Με πρόλαβε η evabb

Δημοσ.

evabb που ξερεις εγω τι κάνω. με ξέρεις και απο χτες ?

τα εντομοκτόνα ναι είναι βλαβερά το ξέρω. τι σχέση έχουν με αυτο που συζητάμε?

κατσε να μου εξηγήσεις τα 2-3 πραγματακια περι χημείας. αποδειξέ μου χωρις αοριστολογίες οτι δεν είναι χημικα αυτα που απελευθερώνουν.

αλλιώς αν βαριέσαι τράβα hondos center να αγοράσεις κανα καλυντικό που δοκιμάζονται πανω σε ζώα πριν τα καταναλώσετε εσείς οι γυναίκες.

Praetorianos ναι ρε cool.

το ιντερνετ ειναι γεματο με αναφορες κα στοιχεια για το θεμα. το να τα βάλω εδω δεν εχει σημασια. ενα απλο search θα σου δωσει πολλα για διαβασμα και προβληματισμο _____ haarp project

:)

• Super Moderators
Δημοσ.
πραγματικά δεν καταλαβαίνω ολη αυτη την αρνητικότητα.

εγω σας μιλάω χαλαρά και μερικοί είστε προκλητικόι και απότομοι.

σας δίνω κάποια στοιχεία και απαντάτε με χαρακτηρισμους και γενικολογίες.

ναι ρε evabb, επειδη λοιπον επειδή τα αυτοκίνητα οι βιομηχανίες ξερνάνε διάφορες ρυπογονες ουσιες σε υγρη η στερεη μορφη, ας μην δώσουμε σημασία σε τπτ άλλο. ας ανοίξουμε τα στόματα να καταπίνουμε οτι μας ριχνουν λοιπόν. ωραία λογική.

Praetorianos , το ειπα μια και δυο και τρεις αλλα αποτι φαίνεται, διαλέγετε επιλεκτικά κομμάτια και "αναλυετε"

το ολο 'σχέδιο' είναι τμήμα του HAARP οπότε το το να σου ρίχνουν στο νερό που λε ς τις ουσίες ΔΕ θα έκανε τπτ. πρέπει να απελευθερωθουν σε συγκεκριμένο ύψος της ατμόσφαιρας.

μπες στον κόπο να διαβάσεις τι εστι HAARP. αν πάλι βαριέσαι μην κάνεις τον κόπο να trollαρεις και να είσαι εκτος θέματος . παρε την evabb για μια βόλτα ξερω γω.

επίσης εσυ τι άλλους τρόπους ξέρεις για να διασπείρεις χημικά τόνων στην ατμόσφαιρα? μιας και το χρησιμοποιείς και σαν επιχείρημα δλδ.

εδω είμαστε να συζητάμε και να ανταλλάσουμε απόψεις. κάποιος που δεν έχει την ίδια άποψη με εσάς ΔΕΝ είναι εχθρός σας ΑΛΛΑ συνομιλητής σας.. χαλαρώστε λοιπόν

Καταλαβαίνεις όμως πως το κείμενο που μας δείχνεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά του ...Λιακόπουλου!

Το σωστό είναι να μπεις στο Google και να ενημερωθείς σφαιρικά για το Haarp ώστε να αποκτήσεις δική σου άποψη! Τα προβλήματα ξεκινούν όταν δέχεσαι κάτι χωρίς να το ψάξεις ιδιαίτερα, θεωρώντας πράγματα ως δεδομένα ενώ δεν είναι!

Και ναι, στα δικά μου μάτια δεν διαφέρεις από αυτούς που πιστεύουν ότι στο κέντρο της γης υπάρχει ένας άλλος κόσμος! Δεν στο λέω για να σε προσβάλλω, σου λέω απλά την άποψή μου!

B)

Δημοσ.

Υπάρχουν 30.000+ επιστημονικά άρθρα για weather modification.

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleListURL&_method=list&_ArticleListID=1352276645&_sort=r&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=48305263e042e2c87a3f76b91899e281

Τα 16.000+ από αυτά είναι για weather modification experiment

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleListURL&_method=list&_ArticleListID=1352276798&_sort=r&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=eb3efbf730727ee0d540b23602435dc3

Πείτε μου τώρα ότι όλα για όλα αυτά δεν έχουν κάνει κανένα πείραμα.

Υπάρχουν παγκόσμια συνέδρια με θέμα την διαχείριση του καιρού, το πρώτο έγινε το 1968.

Μερικά επιπλέον Link

http://www.democraticunderground.com/discuss/duboard.php?az=view_all&address=115x147622

http://ams.confex.com/ams/17WModWMA/techprogram/programexpanded_492.htm

http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Weather_Modification_Research_and_Technology_Transfer_Authorization_Act_of_2005

http://www.naiwmc.org/

The North American Interstate Weather Modification Council (NAIWMC) is an organization comprised of regulatory agencies, sponsoring organizations, and research institutions involved in atmospheric water resource management technology, commonly known as weather modification or cloud seeding. The NAIWMC exists to facilitate the free exchange of information regarding cloud seeding research and operations in North America.

Δημοσ.

Ξερετε ομως ποια ειναι η διαφορα;

Οτι ολα τα κειμενα, ολες οι αναλυσεις, ολα τα sites μιλανε για το Αμερικα, κι εκει δεν ξερουμε καθολου, για τι ειδους αεροπλανα μιλαμε, σε τι υψος πετανε, τι ακριβως πετανε, αν πετανε, και οντως λοιπον, ας παραδεχτουμε οτι ο ζουρλοαμερικανος εχει κανει πειραματα στο λαο του.

Το να πεταχτω ομωε εγω και να πω οτι χτες στην Ανω Κολωπετινιτσα, εκει που επινα αμεριμνος το μοχιτο μου κατω απ' τον πλατανο ειδα δυο αεροπλανα να αφηνουν ασπρες γραμμες, αρα μας ψεκαζουν, ειναι κατι παραπανω απο αστειο.

Αερπλανα που πετανε στα 30.000ποδια (10 χιλιομετρα υψος), οσο και απνοια να εχει, ειναι αδυνατον να υπολογισουν που πρεπει να ριξουν κατι και που πρεπει να φρασει. Εδω αλεξιπτωτα με 1 και 2 τονους πραγματα πετανε, και βρισκονται χιλιομετρα μακρυα, ποσο μαλλον ενα αεριο.

Επισης η ποσοτητα απο αυτο το αεριο που πρεπει να απορροφησει ο ανθρωπινος οργανισμος ωστε να παρουσιασει τα συμπρωματα του πονοκεφαλου ας πουμε, ποση πρεπει να ειναι, και ποσο πυκνο πρεπει να πεσει απο τετοιο υψος ωστε να φτασει στην καταλληλη πυκνοτητα σε εμενα και να εχω προβλημα.

@StavrosD Η διαχειρηση του καιρου ειναι γνωστη και γινεται οπως λες εδω και πολλα χρονια, αλλα δε βλεπω οτι οι ιδιοι κρυβουν κατι πανω σε αυτο, οπως και δε βλεπω σε τι ειναι ιδιο με το να λεμε οτι μας ριχνουν χημικα για να μας εχουν υποχειρια.

@spacefart σε ποιο αρκιβως σημειο του αρθρου του HAARP δειχνει οτι τα αεροπλανα ριχουν χημικα και με ποιο τροπο συνδεεται αυτο με το HAARP;

Μηπως λοιπον πρεπει πρωτα να συμφωνησετε, εσεις που πιστευετε οτι κατι κακο γινεται, σε καποια πραγματα, πριν αρχισετε να κατηγορειτε;

Τι εχοουμε τελικα; Χημικα για να μας κανουν υποχειρια; Χημικα για να μας κανουν καποιο γενετικο πειραμα; Χημικα που ριχνουν για καποιο καιρικο πειραμα, οποτε μας παιρνει η μπαλα;Ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια που μας καιει τον εγκεφαλο, που ομως δεν εχει σχεση με χημικα και αεροπλανα;

Ολα μαζι δυστυχως οσο και να προσπαθησουμε, δεν μπορουμε να τα προσαψουμε σε μια ασπρη γραμμη που αφηνει ενα αεροπλανο στα 30.000 ποδια.

Αποφασιστε λοιπον και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.

Για την διαχείριση καιρού ψεκάζουν μεταξύ των άλλων κρυστάλλους ιωδίου, αλουμίνιο, βάριο, κτλ.

Το ιώδιο επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή.

Το αλουμίνιο έχει συνδεθεί με παθήσεις του εγκεφάλου και ιδιαιτέρα με το alzheimer.

To βάριο είναι επικίνδυνο για τον οργανισμό, προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα, αύξηση της πίεσης, αρρυθμία, γαστρολογικά προβλήματα, μυική ατονία, επηρρεάζει τα αντανακλαστικά, τον εγκέφαλο και το συκώτι.

Δεν υποστηρίζω ότι ο ψεκασμός γίνεται με σκοπό του ανθρώπινου είδους ούτε το αποκλείω.

Απλά υποστηρίζω ότι είναι επικίνδυνος για την υγεία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει banhammer.

Είστε ελεύθεροι να πιστεύετε ή να μην πιστεύετε σε ψεκασμούς ή ό,τι άλλο.

Τα "γραφικοί", "κακομοίρηδες", "αλουμινόχαρτα", "ιδρύματα" κτλ. δε χρειάζονται. Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί, αλλά δε θα φύγει μόνο του.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα επιχειρήματα που διάβασα (πχ πως όταν δε βλέπουμε γραμμές πετάνε και όταν βλέπουμε μας ψεκάζουν και κάτι περί Βάριου, Αλουμίνιου και τέτοια αόριστα), εκτός του ότι θα μπορούσε να τα λέει ένα δεκάχρονο, μου θύμισαν ακριβώς την αντίληψη των αρχαίων που όσα δε μπορούσαν να εξηγήσουν τα θεοποιούσαν. Συγχαρητήρια, καταφέρατε να γυρίσετε 3000 χρόνια πριν (και βάλε).

Δημοσ.

Φίλε PCharon, είμαι διπλωματούχος μηχανικός με ειδικότητα αεροναυπηγού. Αν έχεις πιο σχετική ειδικότητα σε σχέση με τα αεροπλάνα και τα φαινόμενα που εμφανίζονται κατά την λειτουργία τους να μου το πεις.

Τα κανονικά ίχνη που φαίνονται πίσω από τον κινητήρα ενός αεροσκάφους είναι συμπυκνώσεις ατμών και με την απότομη αλλαγή πίεσης και θερμοκρασίας από τον κινητήρα στο περιβάλλον δημιουργούνται υπό ορισμένες συνθήκες και ίχνη που αποτελούνται από κρυστάλλους πάγου.

Οι κρύσταλλοι αυτοί σε μερικά λεπτά έχουν διαλυθεί καθώς απορροφούν θερμοκρασία από το περιβάλλον και διαλύονται σχετικά γρήγορα. Μην ακούσω θεωρίες ότι σε μεγάλο ύψος η θερμοκρασία είναι χαμηλή και δεν λιώνουν! Ναι μεν είναι χαμηλή η θερμοκρασία αλλά επίσης χαμηλή είναι και η πίεση και συνεπώς εξατμίζεται το νερό σε χαμηλότερη θερμοκρασία απ' ότι στην επιφάνεια της γης όπου η ατμοσφαιρική πίεση είναι 1atm. http://en.wikipedia.org/wiki/Evaporation .

Όταν το ίχνος μένει για ώρες στον ουρανό και αργότερα δημιουργείται ένα σύννεφο προφανώς δεν είναι κρύσταλλοι πάγου ή συμπυκνώσεις ατμών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...