alex2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά,μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να προσθέσω μόνο το insomnia Rss στο Υahoo? Δουλεύει σε εσάς και αν ναι πως?Γιατί προσθέτοντας το δεν εμφανίζεται πουθενά στα Rss links του yahoo.Και επίσης όταν πάω να το ξανακάνω add μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο. Ευχαριστώ.
coolman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με τον Akregator (RSS reader για Linux). Δοκίμασα να ξαναπεράσω την διεύθυνση μήπως έχει αλλάξει τίποτα αλλά δεν...
Hal9000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 'Αφησε το για την ώρα γιατί μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέο rss , αρκετά καλύτερο από αυτό και για περισσότερες περιοχές του site και χωρίς προβλήματα συμβατότητας
Adavis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Πες μου ότι θα έχει και Feed για κάθε φόρουμ χωριστά; Πες μου "ναι"
Cristina Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ω ναι Μόνο για τα νέα topics όπως ήταν μέχρι πριν ή και για τα νέα posts;
LordArthas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ακομη δεν εχει ενεργοποιηθει ή υπαρχει καποιο προβλημα στο δικο μου μηχανημα; Γιατι δε δουλευει το rss... Ευχαριστω.
coolman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δεν παίζει ακόμα. Αν χρησιμοποιείς firefox, όταν μπαίνεις στο insomnia, θα δεις στην γραμμή διευθύνσεων ένα μπλε σήμα του RSS. Αν πατήσεις εκεί και επιλέξεις subscribe θα σε βγάλει σε "Page not found". Αν σου βγάλει άρθρα πάει να πει ότι παίζει
LordArthas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το page not found μου βγαζει και γι'αυτο υπεθεσα οτι ακομη δεν εχει ενεργοποιηθει... Εγκαταλειφθηκε το σχεδιο για feed σε κάθε φόρουμ χωριστά, ή απλα υπαρχει καποια καθυστερηση;
Hal9000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμο και θα ενημερώσω αυτό το topic
Hal9000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τα RSS Feeds είναι έτοιμα και μπορείτε να τα δείτε μαζεμένα ακολουθώντας το Link στο κάτω μέρος της αριστερής μπάρας του site είτε πατώντας κατευθείαν εδώ Αν υπάρχουν ακόμα προβλήματα συμβατότητας με κάποιο πρόγραμμα μπορείτε να το αναφέρετε σε αυτό το topic
Eusebius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ωραίο είναι έτσι με τις ενότητες και τις στήλες! Μπράβο! Μόνο που δεν βρίσκω μία ενότητα: http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=20 Άσχετη απορία αλλά το ξαναείδα τώρα και το θυμήθηκα: γιατί το CSS είναι μέσα στις σελίδες;
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Έχει καταφέρει κανείς να δει τα RSS feeds από Thunderbird; Προσπαθούσα τις προάλλες να προσθέσω ένα-δύο, αλλά ο TB κολλούσε αιωνίως στο στάδιο του verification: Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.