Προς το περιεχόμενο

Insomnia Rss

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να προσθέσω μόνο το insomnia Rss στο Υahoo?

Δουλεύει σε εσάς και αν ναι πως?Γιατί προσθέτοντας το δεν εμφανίζεται πουθενά στα Rss links του yahoo.Και επίσης όταν πάω να το ξανακάνω add μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με τον Akregator (RSS reader για Linux). Δοκίμασα να ξαναπεράσω την διεύθυνση μήπως έχει αλλάξει τίποτα αλλά δεν...

Δημοσ.

'Αφησε το για την ώρα γιατί μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέο rss , αρκετά καλύτερο από αυτό και για περισσότερες περιοχές του site και χωρίς προβλήματα συμβατότητας

Δημοσ.

Ακομη δεν εχει ενεργοποιηθει ή υπαρχει καποιο προβλημα στο δικο μου μηχανημα; Γιατι δε δουλευει το rss...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν παίζει ακόμα. Αν χρησιμοποιείς firefox, όταν μπαίνεις στο insomnia, θα δεις στην γραμμή διευθύνσεων ένα μπλε σήμα του RSS. Αν πατήσεις εκεί και επιλέξεις subscribe θα σε βγάλει σε "Page not found". Αν σου βγάλει άρθρα πάει να πει ότι παίζει ;)

Δημοσ.

Το page not found μου βγαζει και γι'αυτο υπεθεσα οτι ακομη δεν εχει ενεργοποιηθει... Εγκαταλειφθηκε το σχεδιο για feed σε κάθε φόρουμ χωριστά, ή απλα υπαρχει καποια καθυστερηση;

Δημοσ.

Τα RSS Feeds είναι έτοιμα και μπορείτε να τα δείτε μαζεμένα ακολουθώντας το Link στο κάτω μέρος της αριστερής μπάρας του site είτε πατώντας κατευθείαν εδώ

Αν υπάρχουν ακόμα προβλήματα συμβατότητας με κάποιο πρόγραμμα μπορείτε να το αναφέρετε σε αυτό το topic

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να δει τα RSS feeds από Thunderbird; Προσπαθούσα τις προάλλες να προσθέσω ένα-δύο, αλλά ο TB κολλούσε αιωνίως στο στάδιο του verification:

insomniarsstw7.png

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...