Προς το περιεχόμενο

Μέτρηση average CPU load - Συζήτηση

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω ολη την μερα τροποποιω και φορμαρω(ανασταση)εναν ενα τους σκληρους δισκους μου.Οποτε δν μπορω να τον αφησω να μετρησει.

Δημοσ.

parsifal μετα απο restart συνεχήζει να μετράει ? και μετά απο την εντολή σε εμένα δεν μου ξεκινάει κάτι δεν κάνω καλά ή ειναι οκ ? να το πατήσω εγώ να ξεκινήσει ?

79385759ua3.jpg

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να σκαλίσεις κάτι από το γραφικό περιβάλλον. Δίνεις την εντολή "create counter μπλα-μπλα..." και αρχίζει αυτόματα η καταγραφή. Με restart προφανώς διακόπτεται, οπότε φτου κι απ' την αρχή...

*EDIT: Μπορούμε μπακαλίστικα να καταλάβουμε ότι ο μετρητής τρέχει σωστά, αν βλέπουμε το αρχείο καταγραφής να μεγαλώνει σταδιακά σε KB...

Δημοσ.

Κλείσε εντελώς τη "Διαχείριση Υπολογιστή". Δώσε τις δύο τελευταίες εντολές του post #16. Και ξανά "create counter μπλα-μπλα...". Επαναλαμβάνω ότι η μέτρηση θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα και το αρχείο CPULoad_000001.csv θα πρέπει να εμφανιστεί στον root κατάλογο του C volume. Μερικές φορές δεν γίνεται σωστό refresh στον Windows Explorer οπότε ή πατάμε F5 για να το δούμε ή περιμένουμε και τσεκάρουμε λίγο πιο μετά που θα πρέπει να έχει εμφανιστεί...

Δημοσ.

το δοκίμασα και δεν μου ξεκινάει με τίποτα :-( πάτησα και το κουμπάκι από την διαχείριση να ξεκινήσει και μου βγάζει ένα σφάλμα

πρέπει να έχω πρόβλημα με τα χρ μου γιατί μου κάνουν και αλλα κούλα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...