Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ok εγώ ξεκίνησα και το μέτρημα να δούμε αν δεν κάνω κανένα restart έχει καλός αλλα σε 25 ώρες θα μάθουμε αν το έκανα και σωστά
Sadman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 εγω ολη την μερα τροποποιω και φορμαρω(ανασταση)εναν ενα τους σκληρους δισκους μου.Οποτε δν μπορω να τον αφησω να μετρησει.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 parsifal μετα απο restart συνεχήζει να μετράει ? και μετά απο την εντολή σε εμένα δεν μου ξεκινάει κάτι δεν κάνω καλά ή ειναι οκ ? να το πατήσω εγώ να ξεκινήσει ?
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δε χρειάζεται να σκαλίσεις κάτι από το γραφικό περιβάλλον. Δίνεις την εντολή "create counter μπλα-μπλα..." και αρχίζει αυτόματα η καταγραφή. Με restart προφανώς διακόπτεται, οπότε φτου κι απ' την αρχή... *EDIT: Μπορούμε μπακαλίστικα να καταλάβουμε ότι ο μετρητής τρέχει σωστά, αν βλέπουμε το αρχείο καταγραφής να μεγαλώνει σταδιακά σε KB...
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Κλείσε εντελώς τη "Διαχείριση Υπολογιστή". Δώσε τις δύο τελευταίες εντολές του post #16. Και ξανά "create counter μπλα-μπλα...". Επαναλαμβάνω ότι η μέτρηση θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα και το αρχείο CPULoad_000001.csv θα πρέπει να εμφανιστεί στον root κατάλογο του C volume. Μερικές φορές δεν γίνεται σωστό refresh στον Windows Explorer οπότε ή πατάμε F5 για να το δούμε ή περιμένουμε και τσεκάρουμε λίγο πιο μετά που θα πρέπει να έχει εμφανιστεί...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 το δοκίμασα και δεν μου ξεκινάει με τίποτα πάτησα και το κουμπάκι από την διαχείριση να ξεκινήσει και μου βγάζει ένα σφάλμα πρέπει να έχω πρόβλημα με τα χρ μου γιατί μου κάνουν και αλλα κούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.