ntisco Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον εχω ενα λαπτοπ και θα ηθελα να καταργησω την οθονη που εχει γιατι εχω συνεδεσει μια εξωτερικη 19αρα..και δειχνει μονο σε σειρα..Εγω θελω να δειχνει οτι ακριβως διχνει και του υπολογιστη..Μπορω να το κανω?Ειναι θεμα καποιας ριθμησης και πως μπορω να την φτιαξω να δειχνει.... Ευχαριστω!!
insomniaK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Γενικά, right click on desktop -->Properties-->Settings Monitor 2, UN-tick the "Extend my Windows Desktop onto this monitor". Αν έχεις τίποτα περίεργα drivers, ψάχτο κάπου εκεί είναι η ρύθμιση που θες.
ntisco Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 To εκανα αλλα δεν μου βγαζει την επιφανια εργασιας με τα εικονιδια αλλα εχω και τις 2 σε σειρα!! Εγω θα ηθελα να εχω ειτε κυρια την εξωτερικη οθονη ειτε να δεινει οτι δειχνει και η κυρια του λαπτοπ!!
dreez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 το εψαξες καθολου στο laptop σου?η κατευθειαν ρωτησες?μπες στις ρυθμισεις της οθονης σου και ψαξτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.