Xorxhs! Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Ποιες απο αυτες τις σειρες ειναι αυτοτελεις? δηλαδη να εχουν καποιο τελος,οταν τελειωνει η σεζον οπως το 24....και οχι οπως το lost που πρεπει να δεις ολους τους κυκλουσ...αν ειναι δυνατον
nektarios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 το heroes είναι σε κάποιο βαθμό αυτοτελής η σεζόν υπάρχουν άλλες όπως τα csi numb3rs κτλ που είναι αυτοτελές κάθε επεισόδιο
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 κανενα απο αυτα που λες, ολα εχουνε ενα κεντρικο σεναριο. το πιο ευπεπτο που δεν θα χασεις ιστορια θα ελεγα ειναι το house.
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Εγώ με την σειρά μου θα έλεγα ότι το πιο εύπεπτο κ αυτοτελή χωρίς να σε χαλάσει ακόμα και να δεις τα επισόδεια χωρίς την κανονική σειρά είναι το numb3rs, άσε που είναι τρελό κόλημα!
tolis_01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Οι περισσοτερες παντως σειρες εχουν cliffhangers στο τελος καθε σεζον. Ποιο το νοημα αλλωστε να δεις μονο μια σεζον απο καποια σειρα? :S
Xorxhs! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ε μη μου πειτε κιολας οτι αναμενατε 2κυκλο για το 24 ωστε τελικα να καταληξει καπου η ολη ιστορια....αυτο συμβαινει με το lost...
scullyist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Grey's anatomy To Grey's μόνο αυτοτελές δεν είναι.
flo1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 To Grey's μόνο αυτοτελές δεν είναι. .... Το λες, λες και μιλας για lost, που εκεινο μονο αυτοτελες δεν ειναι.... Φυσικα και υπαρχει εξελιξη στα επεισοδια του greys . ΜΠΟΡΕΙΣ ομως να το παρακολουθησεις και αν χασεις 5 επεισοδια στη σειρα, ακομα και να δεις καποια μεμονωμενα.
Xorxhs! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 δε με νοιαζει να ειναι αυτοτελη τα επεισοδια,αλλά οι κυκλοι
tonypapadovic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Από αυτές, άς πούμε το Heroes. Για το House δεν ξέρω. Το Lost όπως λες προφανώς και όχι. Το PB, έχει την κορύφωση που περιμένεις μία ολόκληρη σεζόν ΑΛΛΑ ανοίγει και το μέτωπο της δεύτερης. Από άλλες σειρές: Dexter (αυτοτελής ουσιαστικά, σίγουρα αφήνει λίγα κενά) Friday Night Lights (το ίδιο)
MaTRiX57 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ολα τα CSI (Las Vegas,NY,Miami), το House Μ.D., σχετικα το Grey's anatomy αυτά βλέπω εγώ... Το Lost με κούρασε και το Heroes προς τα εκεί πάει... Χάρηκα το ΣΚ που είχε στο filmnet 3 μαραθώνιο CSI:Miami είδα 10-12 επεισόδεια το Σάββατο.. ΕΛΙΩΣΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.