kostastnt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν στελνει σημα στην οθονη. Χθες τον ανοιγω,αναβει για ενα δευτερολεπτο και μετα εσβυσε. Επειδη ειχε απο καιρο προβλημα το τροφοδοτικο το βγάζω και περναω ενα καινουριο. Με το καινουριο ο υπολογιστης ξεκιναει αλλα δεν στελνει σημα στην οθονη. Υπαρχει περιπτωση να καηκε η καρτα γραφικων?
Arrenoposss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη κάρτα γραφικών για να βεβαιωθείς. και γω κάτι τέτοιο φαντάζομαι...
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 +1 για GPU. Όχι αλλαγή... δοκιμή με άλλη και την δική σου σε άλλο μηχάνημα.
kostastnt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν το motherboard κάηκε... Είναι το 3ο που καίω λόγω κακής καλωδιώσης του σπιτιού... Πάμε πάλι να ψάχνουμε για 478...
disqualified Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 τα τροφοδοτικα δε σου παθαινουν τπτ? Παρε ενα ups να εχεις το κεφαλι ησυχο αν και οι τρεις σου καηκαν με το ιδιο τροφοδοτικο τοτε αλλαξε και τροφοδοτικο
djpal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Πάρε καλύτερα έναν σταθεροποιητή τάσης.. όχι ups. Το ups Κρατάει απλά τον υπολογιστή ανοιχτό.. Ο Σταθεροποιητής κάνει καλή δουλειά είχα ίδιο πρόβλημα 3 mobo μου έφαγε.. Απο καλωδίωση σπιτιού..
disqualified Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 τα ups αν μιλαμε για line interactive εχουν AVR(automatic voltage regulator) (δεν ειμαι σιγουρος για ολα), βεβαια η λυση που προτεινεις και πιο φθηνη απο ups ειναι επισης πολυ καλη με ενα 50αρι παιρνεις APC στσεροποιητη
kostastnt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Έχω ups. Τροφοδοτικό είχα το ίδιο, άλλα τώρα αλλάχτηκε. Σταθεροποιητή έχω έναν αλλά δεν είναι συνδεδεμένος, επειδή κάποια στιγμή πίστευα ότι αυτός ευθύνεται. Μάλλον θα τον ξανασυνδέσω.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Πάρε καλύτερα έναν σταθεροποιητή τάσης.. όχι ups. Το ups Κρατάει απλά τον υπολογιστή ανοιχτό.. Ο Σταθεροποιητής κάνει καλή δουλειά είχα ίδιο πρόβλημα 3 mobo μου έφαγε.. Απο καλωδίωση σπιτιού.. to ups exei avr mesa ektos an pareis kana ups ton 5 euro ka iexei poli kalitero avr apo ena statheropiiiti tasis
desolatorXT Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Όταν ανοίγει ο υπολογιστής σου, ανεξάρτητα απο το αν δείχνει κάτι η οθόνη, ακούγεται το κλασικού "τούτ" ? Η δεν βγαίνει κανένασ ήχος? EDIT: τώρα είδα ότι κάηκε το mobo τελικά, γράψε άκυρο στο ποστ μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.