nikosfree12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα Βασικά από σήμερα το βράδυ μου κάνει το εξής πρόβλημα. Εκεί που εργάζομαι ή βλέπω tv στο pc ξαφνικά κολλάει η οθόνη βλέπω μπλέ pixels στο 1/20 της οθόνης και στα καπάκια ακούω το δίσκο να κάνει ένα μικρό θόρυβο (ας πούμε το θόρυβο που κάνει όταν πάει να πάρει μπροστά-να ξεκινήσει). ο ήχος παίζει κανονικά. Pρέπει να κάνω πατήσω reset για να ξαναξεκινήσει και να μπω σε windows. Ενημερωτικά έχω nvidia 5700le amd 2800 atlon MSI K7 delta 1gb μνήμη 1 hdd 80 gb (windows xp τα 30 και storage τα άλλα) 1 hdd 120 gb (storage) 1 hdd 40 gb (storage) power 400 watt LC power Τι μπορεί να φταίει; Επίσης ενημερωτικά αναφέρω οτι η μόνη αλλαγή που έχω κάνει εδώ και μία εβδομάδα είναι η αλλαγή στο wallpaper. Από none έβαλα ένα που ζυγίζει 1 MB. Τώρα κοιτάω μήπως έχω τραβήξει κανένα virus.
sapphire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον το βύσμα της τροφοδοσίας του σκληρού δίσκου έχει κάποιο πρόβλημα και δεν κάνει καλή επαφή στην υποδοχή του σκληρού δίσκου. Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο βύσμα από τα διαθέσιμα του τροφοδοτικού στο σκληρό δίσκο. Αν δεν υπάρχει, αντάλαξέ το με ένα βύσμα από τα DVD-ROM. Υπάρχει περίπτωση να είναι και στα τελευταία του ο σκληρός, αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κι εμένα μου έκανε κάτι τέτοια κόλπα ο δίσκος (χωρίς να έχω πρόβλημα στα χρώματα της οθόνης), αλλά άλλαζα βύσμα και τέλος.
nikosfree12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Εχεις δίκιο. Μάλλον αυτό έφταιγε. Θα πάρω και ένα back up τα αρχεία του δίσκου για καλό και για κακό...και βλέπουμε...Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.