Προς το περιεχόμενο

Για MSN καποιος?

KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε! Ηθελα σας παρακαλω να μου εξηγησει οποιος ξερει,γιατι ενω στη δεξια ακρη της μπαρας <<εναρξη>> εχω το εικονακι του messenger το οποιο δουλευει κανονικοτατα,οταν το εχω κλεισει απο κατω και παω να το ανοιξω απο τα <<Προγραμματα>> της εναρξης,μου εμφανιζει μια αλλη εκδοση(μαλλον πολυ παλιοτερη,χωρις ολες τις τελευταιες ενημερωσεις),η οποια μαλιστα δεν μου επιτρεπει να αφησω μηνυμα οταν ο αλλος ειναι εκτος(ενω οπως θα ξερετε η συγχρονη version ειναι αλλιως)

Επισης,σφηνα θα βαλω και μια ερωτηση για nero 7,κι οσοι πιστοι προσελθετε...Γιατι μου εχει κοψει τον ελεγχο του καθορισμου ταχυτητας,και μου γραφει τα cd στη μεγιστη δυνατη απο μονο του?Πρεπει να κανω setup και να το φτιαξω απο 'κει?(γιατι δεν εχω βρει αλλου τετοιες ρυθμισεις)

Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον,παιδες!

Δημοσ.

για το msn υποψιαζομαι οτι μπερδευεσαι και ανοιγεις το windows messenger Που εχουν ενσωματωμενο τα xp, για το αλλο εννοεις οτι αν πας να επιλεξεις ταχυτητα σου εμφανιζει μονο το μεγιστο? ετσι οπως το λες αδυνατω να καταλαβω που το πας

Δημοσ.
για το msn υποψιαζομαι οτι μπερδευεσαι και ανοιγεις το windows messenger Που εχουν ενσωματωμενο τα xp, για το αλλο εννοεις οτι αν πας να επιλεξεις ταχυτητα σου εμφανιζει μονο το μεγιστο? ετσι οπως το λες αδυνατω να καταλαβω που το πας

εχεις δικιο μαλλον σκεφτηκε δυνατα:-D

Δημοσ.

τελικα ειναι αλλο προγραμμα,ενω νομιζα οτι ειναι το ιδιο...

Για το αλλο,ναι,αυτο που καταλαβες!

Μου εχει βαλει στανταρ επιλογη τη μεγιστη που αναγραφεται πανω στο δισκακι(τη μεγιστη δυνατη),και δεν με αφηνει να γραψω πιο αργα-δηλ δεν υπαρχει προσβαση στην επιλογη ταχυτητας για τον χρηστη.Απλα,ρε παιδι μου, γουσταρω καμια φορα ειδικα σε παραφορτωμενα γραψιματα που ακροβατουν μεταξυ κοκκινου και κιτρινου,να το βαζω στο αργο γιατι εχω προσεξει οτι στατιστικα βγαζει προβληματα λιγοτερο συχνα στο τελικο αποτελεσμα.Μπορει τωρα να ειναι και η ιδεα μου...Παντως δεν θυμαμαι αν περιεχεται αυτη η επιλογη-χειροκινητη ρυθμιση της ταχυτητας απο τον χρηστη- στο setup και γι'αυτο ρωταω.Αν δεν περιεχεται εκει,να μην το κανω τζαμπα

Δημοσ.

για ποιο setup μιλας, πρεπει να σου βγαζει την επιλογη να γραφεις και πιο αργα, φανταζομαι χρησιμοποιεις το nero express και οχι το burning rom, η επιλογη να αλλαξεις ταχυτητα ειναι κρυμμενη και εμφανιζεται πατωντας το βελακι στο αριστερο τοιχωμα

Δημοσ.

Δεν το εχω παρατηρησει παντως αυτο που λες στο nero.Απο οτι θυμαμαι εγω μου βγαζει μεν την επιλογη ρυθμισης ταχυτητας,αλλα κλειδωμενη(χωρις δυνατοτητα να παρεμβω εγω)

thanx παντως

Δημοσ.

Το τσεκαρα και ,οντως,υπαρχει αυτο το βελακι που λες κλπ.Δεν το ειχα δει

Το αλλο που σου λεω,οπου φαινεται μεν η ρυθμιση ταχυτητας αλλα δεν αφηνει να πατησεις πανω εσυ,ειναι στα dvd μονο-οχι στα cd

Δημοσ.

στο express στο nero 7 ειτε για cd ή για dvd με τον ιδιο τροπο επιλεγεις ταχυτητα, δε μπορω να σε βοηθησω σ αυτο που λες αν το χα μπροστα μου ισως, ανεβαζεις ενα screenshot?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...