JohnDodger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Όταν κορεστούν οι 24mb τότε θα έρθουν νέες συνδέσεις. Όσο πουλάνε δεν τις αλλάζουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Όταν κορεστούν οι 24mb τότε θα έρθουν νέες συνδέσεις. Όσο πουλάνε δεν τις αλλάζουν. οι νέες θα έρθουν όταν υπάρξει υποδομή... γιατί τώρα ούτε για VDSL2 έχουμε ούτε για FTTH...
ca6mio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αντί για 24/1 ας μου δώσουν 4/4 και δεν θα ξαναγκρινιάξω. Τι απάτη κι αυτή με το upload. Είναι σαν να ακούς κάποιον στο τηλέφωνο και να μην μπορείς να του μιλήσεις όσο θες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 4mbit upload? με τι τεχνολογία αυτό? γιατί το adsl2+ πάει ΕΩΣ 3.5mbit και αυτό με Annex M
alestr9s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά σωστό το κράξιμο σε όλους τους παρόχους και στον ΟΤΕ για την κακή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν αλλά ας δουμε και λίγο τα πράγματα αντικειμενικά... Πριν 5 χρόνια ήταν όνειρο τα 384kbps σε τιμή κόλαφο για την τσέπη! Έπειτα φθήνηνε, φθήνηνε και άλλο, έγινε "πρόσιτο". Μετά από λίγο έγινε 2πλασιασμός της βασικής ταχύτητας στα 768. Πάλι φωνάζαμε γιατί έξω έχουν 4 και 6 mbit για πλάκα και μας φαινόντουσαν εξωπραγματικά νούμερα. Εώς ότου φτάσαμε σε μία κατάσταση πρίν από κάνα χρόνο να είναι η βασική σύνδεση 1 ή 2 mbt. Και πάλι φωνές για την Ελλάδα γιατί στην Σουηδία κάθε πολυκατοικία έχει 50mbit shared σύνδεση για τα διαμερίσματα ξέρω γω. Αισίως φτάσαμε να έχουμε ταχύτητες της τάξης 24mbit (Φανταστείτε να σας το λέγανε πριν από 3 χρόνια ότι θα μπορείς στην Καρδίτσα να κατεβάζεις απ το σπίτι σου με 1300kb/s σε πολύ οικονομική τιμή!!!!) Θέλω να πω. Δικαίως φωνάζουμε για κακή ποιότητα υπηρεσιών αλλά μην έχουμε συνεχώς την καραμέλα του Ελλαδιστάν. Έχει γίνει τρελή πρόοδος στο θέμα της ευρυζωνικότητας και τα πράγματα τρέχουν με τρελούς ρυθμούς. Εγώ πάντως πρίν από 2 χρόνια ακριβώς ήμουνα πεπεισμένος ότι για να δω 10mbit (ούτε καν σκεφτόμουνα 24) θα πρεπε να περάσει καμιά 5ετία. Το θέμα είναι ότι σε -μεγάλο, πολύ μεγάλο- βάθος χρόνου θα φτάσουμε να είναι δικτυομένη όλη η Ελλάδα με δίκτυα οπτικών ινών Άλλοι είναι ήδη σ αυτό το στάδιο (Japan). άλλοι φτάνουν τώρα, άλλοι θα φτάσουν σε καμιά 10αριά χρόνια. Βέβαια, εαν έχουν αλλάξει οι τεχνολογίες μέχρι τότε και το internet βρίσκεται παντού (στον αέρα) αυτό είναι άλλο θέμα! Εγώ πάντως όπως την βλέπω την δουλειά είναι ότι σε μερικά χρόνια θα έχουμε τρελά πρωτόκολλα ασύρματης σύνδεσης με εξωφρενικές ακτίνες και ταχύτητες οπότε λίγο θα μας κόπτει αν ο χαλκός στο σπίτι μας είναι σάπιος ή σκουριασμένος ή τον έχει φάει το σαράκι P.S. Κάτοικοι νησιών, απομακρυσμένης επαρχίας κλπ κλπ έχουν ΚΑΘΕ δίκαιο να φωνάζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα