kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Αυτό είναι το πλαινό του case μου. Στο διαφανές πλαινό που βλέπετε υπάρχει το κενό για την εξαγωγή του αέρα. Σκέφτομαι να βάλω και εκεί ένα ανεμιστηράκι. Εχω ένα Akasa (μπλέ χρώμα) σε διαστάσεις ακριβώς όσο το άνοιγμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Να βάλω ή οχι? Και αν ναι ο αέρας να χτυπάει προς τα μέσα ή να βγαίνει ? Πίσω έχει το κουτι έχει τον πορτοκαλί ανεμιστήρα που βλέπεται και μπροστά επίσης τον ίδιο Η ροή του άερα είναι πολύ καλή Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ Vatos your wellcome βάλε να μειώσεις λίγο και την θερμοκρασία του cpu σου κάνα δυο βαθμούς και μάζεψε λίγο τα καλώδια και θα δεις ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες ( αν έχεις μπροστά ανεμιστήρα )
kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ναι έχω μπροστά ανεμιστήρα. Με τα καλώδια δεν γίνεται τίποτα. Γιαυτο έβαλα αυτά τα μπλέ που είναι σαν σωλήνες. Η κάρτα γραφικών είναι μεγάλη και φτάνει αρκετά πίσω. Τέσπα. Πιστεύω με το extra ανεμιστήρα τώρα που θα πετάει αέρα ακριβώς πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή θα μειωθεί κιάλο. Αλλα δεν έχω παράπονο. Στους 31 βαθμούς είναι ο επεξεργαστής
esertas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ το ίδιο κουτί έχω και την ίδια ψήκτρα. Δεν έχω βάλει κάποιο ανεμιστήρα και παρόλα είναι μιά χαρά η ψύξη του. Μπορείς να βάλεις φυσικά ψήκτρα. Μάλιστα είχε βγάλει η εταιρία του κουτιού ένα πλαϊνό καπάκι που είχε ενσωματωμένο ανεμιστήρα και μάλιστα τεράστιο. Το έψαξα στο Plaisio αλλά δεν υπήρχε. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor/va8003bws.asp
kosmasgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δεν εχω το armor φίλος Εχω αυτό Ειχα δεί και γώ πλαινό με ενσωματωμένο ανεμιστήρα αλλα δεν κάνει για το δικό μου. Θα το φτιάξω μόνος μου.
kosmasgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Vatos η εγχείρηση πέτυχε Το βάλα το ανεμιστηράκι αλλά πολύ θόρυβο Ακούγεται πολύ βουητό γιατί χτυπάει πάνω στα φυλλά της ψύκτρας χαχαχαχαχαχ τουρμπίνα Η θερμοκρασία έπεσε 2 βαθμούς σε μητρική και επεξεργαστή. Το ανεμιστηράκι είναι απο 2000 - 3500 στροφές Εντάξει ο θόρυβος δεν με πειράζει τόσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.