Tantrikelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Βασικά δεν έχω γράψει το image σε cd το τρέχω με deamon tools κάνω το setup και μετά κάνω unmount image και κάνω restart. Μετά φορτώνει με βγάζει στην οθόνη επιλογής λειτουργικού διαλέγω kubuntu φορτώνει μία φορα την μπάρα και μετά σταματάει και λέει : "BusyBox v1.1.3(debian 1:1.1.3-5ubuntu 12) Built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built in commands (initramfs) [45.73328] sd 2:0:0:2 [sde Assuming drive cach write through (45.736680] sd 2:0:0:2 [sde Assuming drive cache : write through (initramfs)" Τι θέλει να πει ο ποιητής;; Τι φταίει ότι δεν το γράφω το image σε cd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Επειδή δεν έχει βγεί η τελική έλκδοση καλύτερα να περιμένεις ακόμα 14 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 @ftso: κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά ήθελα να τα δω!!!! :-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Για να το δεις μπορείς απλά να κάνεις boot απο αυτό χωρίς να το εγκαταστήσεις.Για να το εγκαταστήσεις σιγουρέψου οτι κατεβάζεις την τελευταία έδοση του wubi και του ubuntu.Αλλιώς περίμενε. 13 μερούλες μένουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Προφανώς και πρέπει να γράψεις το image σε CD tantrikelo ! Όταν κλείνει το daemon πάυει να υπάρχει και το cd... γρήγορα να το κάψεις και να δεις το 8.04 Καλή τύχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 @TurboJugend: Θα το δοκιμάσω και με αυτόν τον τρόπο να δω! αλλά όταν τελειώσει η εγκατάσταση σου λέει να βγάλεις το cd οπότε δεν νομίζω ότι το ενοχλεί το deamon @ftso:Το ξέρω ότι και απλά κάνοντας boot τα βλέπεις αλλά αν μπορώ να τα εγκαταστήσω κι όλας ακόμα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://ultimateedition.info/ βρηκα αυτο το ubuntu φαινεται πολυ καλο γινεται με wubi???? ποιος ξερει???? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Λοιπόν το έψαξα και δεν κατάφερα να το κάνω, αν είσαι και εσύ τις δοκιμής και τα καταφέρεις, θα ήθελα να ξέρω πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 http://ultimateedition.info/ βρηκα αυτο το ubuntu φαινεται πολυ καλο γινεται με wubi???? ποιος ξερει???? ευχαριστω Αν έχεις σύνδεση ιντερνετ εκεί που θα το στήσεις δεν αξίζει καθώς η βασική διαφορά απο το ubuntu είναι οι επιπλέον εφαρμογές που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 παιδια το εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα τροπο... δεν πειραζει ομως ας βαλουμε ολοι την απλη εκδοση και μετα αστην κανουμε καλυτερη απο οτι δειχνουν εκει 6 μερες ακομα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txc Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να εγκαταστήσω και εγώ το ubuntu, Πηγαίνοντας στην αρχική σελίδα είδα ότι υπάρχουν 4 εκδόσεις, kubuntu, edubuntu, xubuntu, gobuntu, Ποια μου προτείνετε? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ubuntu ή kubuntu. Το ubuntu έχει gnome ενώ το kubuntu kde. Δες screenshots απο gnome και απο kde και διάλεξε όποιο σου αρέσει! Εγω σου προτείνω kde , δηλαδή kubuntu γιατί έχει πιο ωραία εμφάνιση, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και οι εφαρμογές που διαθέτει είναι must στο linux (βλέπε k3b,amarok,digikam,konqueror k.a.). Δες στην υπογραφή μου για μια screenshot απο kubuntu με compiz fusion και virtualbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubiksCube Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Αν έχουμε καετβάσει ήδη το iso αρχείο, δεν υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσουμε χωρίς να το ξανακατεβάσουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Κατέβασε και τα δύο τρέξε το live cd τους και δες ποιό σου αρέσει περισσότερο. Περίμενε και λίγες μερες να βγεί η νέα έκδοση του ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosche4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 βρε παιδια εχω ενα usb turbo-x 512 mb.αλλα για να λειτουργησει στα windows 98 θελει οδηγο εγκαταστασης.ξερετε που μπορω να τ βρω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.