ftso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 μπορειτε να μου πειτε πως γινεται με τη 7,10 εκδοση το εψαξα διαβασα δεν βρηκα wubi7.10 μπερδευτηκα ευχαριστω Δες εδώ: link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Ώστε σου δούλεψε με 8.04 μια χαρά έ ; Μπορεί να το επιβεβαιώσουν και κάποιοι άλλοι ώστε να κάνω update τον οδηγό ; PS: Thumbs Up ftso ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elafroxeris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 katarxin oraios o odigos... ego omos exo ta 64aria ubuntu(7.10) kai aporo an tha einai efikto na ta egatastiso mesa apo windows 32aria i tha iparxei kapoio provlima? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 @all: Ευχαριστώ πολύ @elafroxeris: κανένα απολύτως πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μόλις πέρασα την 8.04 έκδοση του Κubuntu που είχα ήδη κατεβάσει και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να την κάνω copy-paste στο φάκελο installs του wubi. Ολα πήγαν καλά και σχετικά γρήγορα. Εκανα και 2-3 update σε ορισμένα προγράμματα. Μέχρι στιγμής οκ. Πρέπει να περάσω γραμματοσειρές σίγουρα όως γιατί είναι χάλαι η κατάσταση και να κατεβάσω την kde4 γιατί δν την έχω δοκιμάσει ακόμα και έχω περιέργεια. Καλη επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Καλή επιτυχία και από εμένα .. Άντε κανά δύο ακόμα να γίνει update o οδηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elafroxeris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αν γινεται (επειδη ειμαι και λιγο ασχετος) να μου πειτε αν ειναι απαραιτητη η συνδεση στο internet για να εγκαταστησω τα ubuntu... και επισης αν γινεται μετα την εγκατασταση τους μεσα απο τα windows γινεται να διαγραψω τα windows και να μεινουν μονο τα ubuntu... ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς αν και δεν είναι απαραίτητη είναι πολύ δύσκολο για ένα αρχάριο να τα καταφέρει χωρίς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εμένα με 8.04 μου βγάζει κατά την εγκατάσταση μηνύματα όπως: ata4.00: qc timeout (cmd 0x27) ata4.00: failed to read native max adress (err_mask=0x4) ata4: failed to recover some devices, retrying in 5 sec Τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν αναγνωρίζει κάποια συσκευή; Μου βγάζει από ένα σημείο και μετά συνέχεια τέτοια και δεν προχωράει το install. Και με μια 7αρα έκδοση το ίδιο έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Θα 'θελα τα φώτα σας σχετικά με ένα προβλημα που αντιμετωπίζω με το kubuntu, Προσπαθώ να το τρέξω σε ένα μηχάνημα με AMD64 και nvidia 7300 GT, Κάνω boot λοιπον με το cd και αφού μου βγάλει το πρώτο menu, μετα απο λίγο έχω μια γκρι οθόνη με κάθετες πράσινες γραμμές. Ψάχνοντας λίγο στο forum κάπου διάβασα ότι αυτό είναι πρόβλημα μάλλον της κάρτας γραφικών και ότι πρέπει να πατήσω ctrl-alt και F1 ή backspace, έκανα λοιπόν αυτό και αυτό που είχα είναι μία μπλε οθόνη. Καμιά βοηθεια κανείς?Τί μπορώ να κάνω? Να πω ότι στο άλλο μου pc με διαφορετική κάρτα γραφικών το έτρεξα κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ενημέρωση: To Hardy Heron θα έχει Wubi ενσωματωμένο και ο Αχιλλέας λέει πως δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Επειδή λαμβάνω PMs τελευταία για το αν γίνεται από windows 32bit να εγκατασταθεί με wubi ubuntu 64bit -> Η απάντηση μου είναι πως ναι τεχνικά δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας. Αν κάποιος βρει πρόβλημα ας το πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γειά σας φίλοι μου,είχα δοκιμάσει αυτο το tutorial ας το πούμε με το wubi installer με την προηγούμενη έκδοση των ubuntu κ όλα είχαν πάει κατ' ευχήν. Τώρα είπα να το δοκιμάσω με την καινούργια έκδοση αλλα στα Kubuntu 8.04 με το kde4! Κατέβασα λοιπόν την beta έκδοση το τρέχω κάνω την εγκατάσταση όλα μιά χαρά,μετά το restart που ζητάει και επιλέγοντας απο τον loader kubuntu βγάζει την μπάρα που φορτώνει και μετά μένει σε μία οθόνη γράφοντας inframents κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά κ δεν κάνει τίποτα το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα; Έχετε τίποτα στο νού σας κάποια βοήθεια στο τι να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δηλαδή σου κολλάει ενώ φορτώνει το KDE ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γειά σας φίλοι μου,είχα δοκιμάσει αυτο το tutorial ας το πούμε με το wubi installer με την προηγούμενη έκδοση των ubuntu κ όλα είχαν πάει κατ' ευχήν.Τώρα είπα να το δοκιμάσω με την καινούργια έκδοση αλλα στα Kubuntu 8.04 με το kde4! Κατέβασα λοιπόν την beta έκδοση το τρέχω κάνω την εγκατάσταση όλα μιά χαρά,μετά το restart που ζητάει και επιλέγοντας απο τον loader kubuntu βγάζει την μπάρα που φορτώνει και μετά μένει σε μία οθόνη γράφοντας inframents κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά κ δεν κάνει τίποτα το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα; Έχετε τίποτα στο νού σας κάποια βοήθεια στο τι να φταίει; To CD του ubuntu το έβγαλες ή bootαρες με αυτό μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.