@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον αδερφια μαλλον εχω καταληξει στην αγορα ενος wii.. Το κοστος της κονσολας ειναι 235 + αλλου ενα χειριστηριου 60ε. Οποτε εχουμε γυρω στα 300ευρω. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν πρεπει να προσεξω κατι αλλο(π.χ serial number),καθως και πως κ ποσο θα μου κοστισει για να παιζει "αντιγραφα ασφαλειας". Επισης εχω ψιλομπερδευτει με την συνδεση του με την τηλεοραση,δηλαδη γινετε με κλασικο scart?Εχω μια 33' crt και δυο 42'plasma (800κατι χ600κατι -αν δεν κανω λαθος - και η αλλη 1366χ766 -hd ready),θα μπορεσει να παιξει σε αυτες απροβληματιστα? Και αν χρειαζοντε επιπλεον καλωδια η οτιδηποτε αλλο μπορειτε να αναφερετε ενδεικτικα το κοστος.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Βρηκα αυτη την ιστοσελιδα... Ξερει κανενας ινσομνιτης τι διαφορα εχουν τα παραπανω μεταξυ τους?
nyne Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Φιλε μου οτι χρειαζεσαι θα το βρεις ενδεικτικα εδω: http://www.sonypsp.gr απο κει και περα ενα τσιπακι κανει γυρω στα 30-40 ευρω και θες και ενα καλωδιο componet 12 ευρω.
POG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Ως προς το serial number αν το πάρεις από Ελλάδα δεν θα έχεις κανένα προβλήμα ως προς το chip-άρισμα (δεν έχουν έρθει κονσόλες D2C) οπότε πάιρνουν όλα τα chip. Για αγορά του chip όπως είπε και ο nyne θες 30-40 euro. (για πέρασμα δεν ξέρω - είναι όμως πολύ εύκολο να το περάστει και εσύ αν πιάνουν τα χέρια σου) Η σύνδεση γίνεται και με το κλασικό SCART αλλά για καλύτερο σήμα και φυσικά καλύτερη εικόνα (ειδικά για την 1366χ766 -hd ready) θα χρειαστείς το component καλόδιο το οποίο το αγοράζεις extra με περίπου 30e. Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς : 15e 25DVD για αντιγραφές των παιχνιδιών 20e 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα 2 χειριστήρια 1000e για την μία τηλεόραση που θα σπάσει οταν θα εκσφενδονιστεί το χειριστήριo πάνω της. για όλα τα άλλα πληρώνει η MASTERCARD :-)
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Pog είσαι πολύ Lol ρε yg: πήγα στον απατεώνα και το πρώτο πράγμα που αντίκρυσα ήταν κάτι καναρίνια που είχαν χε$ει όλη την είσοδο... ΕΛΕΟΣ... ΕΛΕΟΣ όμως... (off topic)
@topos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Λιγο που το εψαξα καπου επεσε το ματι μου πως τα καινουργια wii χρειαζοντε το modchip dc2key που εκτος απο ακριβο(+60 ευρω)ειναι και παλουκι η τοποθετηση σου... Αληθευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.