sam sam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 πάνω στα νεύρα μου έσπασα το cdακι που είχα πάρει μαζί με το w800 μου (αν και κανονικά το w800 έπρεπε να είχα σπάσει!) τεσπα το πρόβλημα είναι οτι δεν εχω περάσει τους οδηγούς στον υπολογιστή και δεν βλέπει το κινητό μου. έχει κανείς καμία ιδέα; που μπορώ να βρω τους 5 οδηγούς;
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 πάνω στα νεύρα μου έσπασα το cdακι που είχα πάρει μαζί με το w800 μου (αν και κανονικά το w800 έπρεπε να είχα σπάσει!) τεσπατο πρόβλημα είναι οτι δεν εχω περάσει τους οδηγούς στον υπολογιστή και δεν βλέπει το κινητό μου. έχει κανείς καμία ιδέα; που μπορώ να βρω τους 5 οδηγούς; από το site της sony ericsson φυσικά.
Arrenoposss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 πάνω στα νεύρα μου έσπασα το cdακι που είχα πάρει μαζί με το w800 μου (αν και κανονικά το w800 έπρεπε να είχα σπάσει!) τεσπατο πρόβλημα είναι οτι δεν εχω περάσει τους οδηγούς στον υπολογιστή και δεν βλέπει το κινητό μου. έχει κανείς καμία ιδέα; που μπορώ να βρω τους 5 οδηγούς; Και ποιό συγκεκριμένα εδώλογικά εσύ χρειάζεσαι το pc suite) http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.