alexisgt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ο υπολογιστής τον τελευταίο καιρό, αργεί πολύυυυυ να μπει στα Windows... Μιλάμε για 8-10 λεπτά... τουλάχιστον! Μένει στην οθόνη που κάνει loading... με τη μπάρα, ξέρετε... Τι μπορεί να φταίει.... Μη μου πείτε format, την ξέρω αυτήν τη λύση.... Ευχαριστώ!
dll.hal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 αν σε safe mode μπαινει κανονικα, με msconfig ξετσεκαρε οτι μη απαραιτητο,εχει οριστει να ανοιγει ταυτοχρονα με το pc σου...
Arrenoposss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 κάνε scan για ιούς,πηγαινε προσθαφαίρεση προγραμμάτων-αφαίρεσε ότι αχρηστο έχεις που δεν σου χρειάζεται,στο msconfig να είναι τσεκαρισμένες μόνο οι βασικές λειτουργίες,κάνε defrag,scandisk,κατέβασε το registry cleaner,το tune up utilities 2007, και ελευθέρωσε χώρο από τον σκληρό.Μην τον έχεις μπουκωμένο.
xj_onyx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εδώ είδες;;; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=217835
alexisgt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Εδώ είδες;;;http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=217835 Είδα αλλά απ'οτι λέει είναι άλλη η περίπτωση του φίλου... Εμένα αργεί στο loading πριν καν μπεί στα windows... Μου συμβαίνει το εξής: Ανοίγω το PC, και ενώ φορτώνει τα πάντα πολύ γρήγορα, μόλις φτάσει στην φάση που δίχνει το wallpaper του desktop Αφού μπεί φορτώνει κανονικά εικονίδια κτλ... Αν κ με ύφος "κάνε κάνα search ρε φίλε", είχα κάνει ήδη πρίν ποστάρω... Όπως κ να 'χει σ' ευχαριστώ...
xj_onyx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Αν κ με ύφος "κάνε κάνα search ρε φίλε", είχα κάνει ήδη πρίν ποστάρω...Όπως κ να 'χει σ' ευχαριστώ... Sorry άν το πήρες έτσι δέν είμαι τέτοιος τύπος, απλά ήθελα νε βεβαιωθώ μήπως και σκευτώ κάτι άλλο... ) άν βρώ τίποτα θα σου πώ!
Inkjjl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ego pali giati eimai sxedon sigouros oti o skliros sou exei bad sectors???
Black Demis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Κάνε chkdsk κάνε defrag (μήπως έχεις κάποιο pc optimizer το οποίο να έκανε και δουλειά…)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.