Προς το περιεχόμενο

Κάπου το έχω ξαναδεί...

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμάμαι σε ένα όνειρο είχα βρει μια γκόμενα και την @%23^^#() και ήταν λέει και ένας φίλος μου και μου ζήταγε να @*%&)!_)(% κι αυτός,αλλά εγώ του είπα συνειδητά όχι και συνέχισα. :-) :P

Σοβαρά. Απ'τα πιο ωραία (και ζωντανά) όνειρα που έχω δει.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο panther_512

Μιά αίσθηση ότι αυτό που ζείς το έχεις ξαναζήσει, ενώ παράλληλα έχεις τη ψευδαίσθηση ότι γνωρίζεις το τί θα γίνει στα επόμενα δευτερόλεπτα, αλλά όσο και να το προσπαθήσεις δεν ξέρεις τί θα γίνει. Αλλά με κάθε δευτερόλεπτο που περνά είσαι όλο και πιό σίγουρος ότι έχεις δίκιο και ότι ήξερες το τί θα γινόταν.

Αυτο ακριβως..κάθε δευτερόλεπτο που περνά είσαι όλο και πιό σίγουρος οτι το εχεις ξαναζησει..αλλα ολο αυτο κραταει μερικα δευτερολεπτα..μου εχει τυχει πολλες φορες αλλα ποτέ να μπορω να ξερω τι θα γινει, ακριβως επειδη κραταει ελαχιστα δευτερολεπτα και τελιωνει..

παντως εμενα αυτο με τα ματια που αναφερθηκε στην αρχη μου φανηκε καλη εξηγηση..δεν ξερω τωρα επιστημονικα τι λεγεται..

Δημοσ.

ολα αυτα που λετε για το de javu δεν ισχυουν.απλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι de javu γιατι στην πραγματικοτητα ζουμε στον κοσμο του matrix.

:P ..το lucid dreaming ειναι πολυ ωραια αισθηση.ειναι σα να παιζεις με τα ονειρα σου, σαν να εισαι σκηνοθετης και να το ξερεις

απορια: το sleep paralysis ειναι σαν κριση πανικου αλλα στο ημιξυπνιο σου ή καμια σχεση;

Δημοσ.
ολα αυτα που λετε για το de javu δεν ισχυουν.απλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι de javu γιατι στην πραγματικοτητα ζουμε στον κοσμο του matrix.

:lol::lol::lol::lol: παιζει κι αυτο...

Δημοσ.

Έκανα μια σειρά από αυτοπρογραμματιστικές διαδικασίες μια εποχή έτσι ώστε να μπορώ να πετάω στον ύπνο μου. Ήταν πολύ όμορφα για τις 3-5 φορές που τα κατάφερα, και μετά έχασα την θέληση να διατηρήσω τις προετοιμασίες.

Δημοσ.
Έκανα μια σειρά από αυτοπρογραμματιστικές διαδικασίες μια εποχή έτσι ώστε να μπορώ να πετάω στον ύπνο μου. Ήταν πολύ όμορφα για τις 3-5 φορές που τα κατάφερα, και μετά έχασα την θέληση να διατηρήσω τις προετοιμασίες.

δώσε κάνα tip ντε..

Δημοσ.

1.έντονη σκέψη περί ουρανού και πετάγματος πριν κοιμηθείς.

2. ύπνος πέραν του πόσο χρειάζεται ο οργανισμός, εξτρά χουζούρεμα εκεί που είναι λεπτός ο ύπνος και πιο εύπλαστος στην αρχή

3. κωδικοί-λέξεις οι κωδικοί-ονειροαντικείμενα που ανακαλείς όσο κοιμάσαι και σου επιτρέπουν να κανείς αυτό που έχεις συνδέσει μαζί τους πριν τον υπνο.

Δημοσ.

εχω να πω και εγω μια σειρα απο εμπειριες απο ονειρα:

1)Πολλες φορες οταν εβλεπα ονειρο οτι ειμαι κοντα σε γκρεμο και επεφτα ή ειχα σκονταψει και επεφτα στο κενο ταυτοχρονος ξυπνουσα αποτομα και επεφτα απο το κρεβατι

2)Πολλες φορες εβλεπα ονειρα οτι ξαφνικα μπορουσα και πετουσα αλλα ειμουν σαν μπαλονι με ηλιον δλδ ανεβενα και δεν μπορουσα να ελενξω το υψος και ολο και ανεβενα και φοβομουν μην περασω και στην στρατοσφαιρα ή οτι θα με επερνε ο αερας

3)Πολλες φορες εβλεπα στο ονειρο μου πραματα που θα ηθελα να κανω επικοινωνιακα με καποια ατομα και νομιζα οτι τα εκανα στα αληθεια αλλα τελικα δυστηχως ηταν ονειρο.

Και κατι ασχετο απο ονειρα που μου συμβαινει δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας. Καθε φορα που ειμαι σε ενα δωματιο ησυχο ή και με τηλεωραση ανοιχτη ακομα και οταν κοιμαμε ακομα και οταν εχω κλειστα τα ματια μου και ακουω μουσικη απο καποιο mp3 player οταν ακουω στο κεφαλι μου κατι σαν τον ηχο της τηλεορασης οταν ειναι ανοιχτη και δεν παιζει καποιο καναλι δλδ τον ηχο που κανει μολις την ανοιγεις πριν πιασει καναλι παντα σημαινει οτι καποιος μπενει στο δωματιο ή με βλεπει και με πλησιαζει. Αυτο το νιωθω ακομα και αν κραταω τα αυτια μου κλειστα.

Δημοσ.

Νομίζω αυτό έχει να κάνει με τις κυματομορφές θ, ακούγεται παρεμφερές με το φαινόμενο του πλήθους -όταν κοιτάς κάποιον ανάμεσα σε κόσμο και αυτός αυτόματα γυρνάει και κοιτάει κατευθείαν εσένα.

Δημοσ.

Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχει κάποιος lucid dreaming, είναι να βάλει το ξυπνητήρι του στις 4 ή 5 το πρωί, αναλόγως με το τί ώρα πρέπει να ξυπνήσετε κανονικά (αν πρέπει να σηκωθείτε 6, βάλτε το ξυπνητήρι στις 4. Αν είναι να σηκωθείτε 7, βάλτε το στις 5 κ.ο.ο).

Όταν ξυπνήσετε, να σηκωθειτε, να πάτε μιά βόλτα στη κουζίνα σας να πιείτε ένα ποτήρι νερό και μετά ξαναξαπλώστε, έχοντας καρφωμένο στο μυαλό σας αυτό που θέλετε να δείτε στον ύπνο σας.

Το σίγουρο είναι ότι θα ονειρευτείτε αυτό που θέλετε, αλλά για να έχετε τον έλεγχο στο όνειρο, απαραίτητο είναι να έχετε μάθει στον εαυτό σας κάποιο τρόπο τσεκαρίσματος του ονείρου. Όπως αυτό με το ρολόι που σας είπα ή με τσίμπιμα.

Ειδάλλως, απλώς θα δείτε ένα όμορφο όνειρο.

Τέλος, το lucid dream έχει πραγματική διάρκεια χρόνου, σε αντίθεση με τα κανονικά όνειρα που κρατάνε μερικά δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
αγγουρια διαταραχή , dejavu λέγεται και οφείλεται σε υστέρηση φάσης του οπτικού σήματος απο τα δύο μάτια που απλά μερικές φορές τυχαίνει να υπάρχει

στην πραγματικότητα το ένα μάτι στέλνει γρηγορότερα τα data στο cpu και μετά όταν στείλει και το δεύτερο data, ο cpu παρατηρεί στο stack (μνήμη) ότι ξαναποθηκευθεί το ίδιο byte ... και νομίζεις ότι έχεις την ανάμνηση.. επειδή είναι και πολύ πρόσφατη ανάμνηση (κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου) σε ποιάνει έντονο συναίσθημα (και λές " κάπου το έχω ξαναζήσει!!")

τώρα , το ότι το παθαίνεις συχνά είναι άλλο θέμα...

Δεν είναι απαραίτητα σωστή αυτή η θεωρία (ίσως εξηγεί κάποιες περιπτώσεις ναιμ αλλά όχι όλλες)... Γιατί δεν είναι μόνο το τι βλέπεις αλλά και το τι ακούς και γενικότερα αισθάνεσαι. Τέσπα μπορώ να δεχτώ την επιστημονική εξήγηση ως επαρκής για ορισμένες περιπτώσεις που φαινόμενο τέτοιας φύσης συμβαίνει, αλλά όχι ως επαρκής για όλες τις περιπτώσεις ... ;]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...