S.M.Greek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Γειά σας παιδιά. Έχω αυθεντικότατα τα windows xp home gr Αγόρασα τα vista bussines 64bit eng upgrade. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω. Δηαλδή οταν μεσα απο τα xp βάζω το cd των vista για να τα κάνω εγκατάσταση βγάζει ενα σφάλμα κτλ κτλ κτλ. Κάνω boot απο το cd αλλα και πάλι η επιλογή upgrade είναι παγωμένη και έτσι δεν μπορώ να την επιλέξω. Τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Droidlock Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Απλα θα κανεις boot απο το dvd rom και οχι απο τον σκληρο δισκο απο εκει και περα ακολουθησε τις οδηγιες που θα αναφερουν τα vista.
S.M.Greek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 clean install?format δηλαδή?Εχω κάνει αλλα επειδή είναι τα upghrade μάλλον πρέπει να τα εγκαταστήσω μεσα απο τα windows. Απο το cd κάνω boot αλλα τπτ...
furious99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι δε μπορείς να κάνεις upgrade από αγγλικά σε ελληνικά Vista και ανάποδα, χωρίς να είμαι και σίγουρος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.