Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εικόνα υψηλής ανάλυσης του περίφημου έργου του Λεονάρντο Ντα Βίντσι "Μυσικός Δείπνος" δημοσίευσε online η Ιταλική εταιρεία HAL9000. Η εικόνα δημοσιεύθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στη διεύθυνση http://www.haltadefinizione.com/ με ανάλυση 16 giga pixels, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλότεχνους, αλλά και στους απανταχού συνομωσιολόγους να μελετήσουν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα έργα τέχνης. Πηγή: Reuters
Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ...η Ιταλική εταιρεία HAL9000. ...οποιαδήποτε ομοιότητα με οικεία πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική...
Arrenoposss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ...οποιαδήποτε ομοιότητα με οικεία πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική... LOL....έχει καμιά σχέση η εταιρεία,με τον δικό μας?
Hal9000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Στις 10.30 σήμερα το πρωί θα την έχω έτοιμη
ferongr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 σε ποση ωρα θα κατεβει η φωτο???? H 4net να ναι καλα
21century Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον, δε νομιζω οτι θα βρεθει τιποτα περισσοτερο απο ενα αριστο εργο τεχνης και απλα η ταινια ηταν ενα κολπο για να συγκεντρωσουν καποιοι χρηματα να πλατσουριζουν στις πισινες τους με χαβιαρι και αστακο....
greekboy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 και θα έχει ανάλυση 16-17 giga pixels auto dld poso megethos ine?
Members gsarig Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Members Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Ανέβηκε: http://www.haltadefinizione.com/en/cenacolo/look.asp Δεν αργεί να φορτώσει, γιατί λειτουργεί στο στυλ του google earth - φορτώνει μόνο την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι. Άλλα έργα σε υψηλή ανάλυση: http://www.haltadefinizione.com/en/portfolio.asp (τροποποιώ και την αρχική είδηση, μιας και το γεγονός συνέβη)
danaos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Το μόνο που μου αρέσει είναι η μουσική υπόκρουση. Το έργο του δασκάλου μπορείς να το βρεις - σε υψηλή ανάλυση - σε άπειρες πινακοθήκες online...
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Στις 10.30 σήμερα το πρωί θα την έχω έτοιμη Που είναι; αργήσαμε; Ήπιαμε λίγο παραπάνω χθες; Αίσχος. Θα αφαιρεθεί από τον μισθό σου η αργοπορία... Πάντως τα χάλια του έχει ο πίνακας.
wazomania Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Είναι ωραίο κάποιος να μπορεί να μελετήσει ένα πίνακα σε τόση καλή ποιότητα αλλά μόνο για μελέτη και θαυμασμό δε πιστεύω ότι θα ανακαλύψει κάτι τι περίεργο όπως στην ταινία!
leftys Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Το μόνο που μου αρέσει είναι η μουσική υπόκρουση.Το έργο του δασκάλου μπορείς να το βρεις - σε υψηλή ανάλυση - σε άπειρες πινακοθήκες online... καλημερα επειδη ψαχνω εργα σε υψηλη αναλυση, εχει κανεις να μου προτεινει κανενα site? ευχαριστω
drmetal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 poli akiri kinisi ... to arxiko ergo exi sxedon katastrafi eno ine sxedon olo vameno 3ana apo pano. pige na kani ta dika tou o ledonardo me tis mpogies (pragmatikotita) kai den ekane oti ekanan oloi me apotelesma na min kratisoun poli kai simera na ine se poli asximi katastasi opote TOSO megali analisi den exi kanena noima. i moni a3ia ine oti "eniposiazi". pano apo 3 % den diakrinis tipote apolitos kainourgio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα