dEUS_X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ti sas leei afto to monitor? Arketa kali timi gia 24''.
osalonikios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δες το review καλύτερα... http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/24inch_16.html
kostasSTi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πέρα από το review, την έχει πάρει κανείς ρε παιδιά? Ή την έχει δει κανείς? Ψήνομαι να την πάρω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 TN Panel...8a protimousa to 24ari ths LG me to P-MVA...(L245WH-Something )
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και εγώ σκέφτομαι για 24" αλλά η ανάλυση 1920χ1200 δεν είναι πολύ υψηλή για games;! Θέλω να πω ότι μια τέτοια οθόνη πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρή κάρτα γραφικών και αυτό με προβληματίζει μόνο. Τώρα είμαι κάτοχος μια LG L1915S από την οποία είμαι υπερ του δέοντος ευχαριστημένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 e nai...oso pio megalh analysh toso pio varvath karta grafikwn xreiazetai an den 8es na katevazeis analysh wste na mhn xalaei h geometria kai h eukrineia tou monitor...
kostasSTi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, την παρέλαβα εγώ σήμερα. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω, είναι να τη βγάλω από το κουτί για δω πόσο τέρας είναι. Είναι πολύ... Το βραδάκι θα τη βάλω δίπλα στη 226BW και θα σας ανεβάσω φωτό και εντυπώσεις...
xalara87 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, την παρέλαβα εγώ σήμερα. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω, είναι να τη βγάλω από το κουτί για δω πόσο τέρας είναι. Είναι πολύ... Το βραδάκι θα τη βάλω δίπλα στη 226BW και θα σας ανεβάσω φωτό και εντυπώσεις... επειδη αυτες τις μερες θα παρω οθονη κ παω για την 226bw αν μπορεις ανεβασε καμια φοτο διπλα διπλα ή πες την γνωμη σου για το αν αξιζουν τα 150 ευρω διαφορα που εχουν την οθονη την θελω για ταινιες απλα εχω ακουσει οτι ειναι κουραστικες οι 24'΄ με tn panel
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 φυσικα και θα ναι κουραστικη ο,τι panel και να χει μιλαμε για 24αρα σε αποσταση που κατα πασα πιθανοτητα ειχες παλια τη 17αρα σου
kostasSTi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, μπορώ να σας πω οτι προσκυνάω τη samsung για μια φορά ακόμα... 24άρι πάνελ και ούτε ένα καμμένο πίξελ!!! 5 στις 5 οθόνες που έχω πάρει, από 19" μέχρι 24", δεν έχω πετύχει καμμένο πίξελ! Από κει και πέρα για τον xalara87 που ρωτάει θα πω τα εξής: Η 226bw έχει καλύτερα χρώματα. Επίσης το μαύρο στην 245Β δεν είναι τόσο μαύρο... Ταινία έβαλα χθες να δω για λίγο και δεν είναι καθόλου κουραστική, απλά θα αναγκαστώ να κατεβάζω ταινίες HD μόνο γιατί όσο μεγαλώνει η οθόνη, φαίνονται περισσότερες ατέλειες στο απλό βίντεο... @nikoskon ναι, έτσι κι αλλιώς θέλει δυνατό μηχάνημα στο σύνολο, όχι μόνο κάρτα γραφικών για να παίζεις σε τέτοιες αναλύσεις. Εγώ δοκίμασα χθες το bioshock (μιας και αυτό παίζω πιο πολύ αυτόν τον καιρό) και είναι οκ αλλά με 8800ultra. Φαντάζομαι όμως οτι μπορείς να το παίξεις με οποιαδήποτε 8800...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 H 226bw έχει καλύτερα χρώματα. Επίσης το μαύρο στην 245Β δεν είναι τόσο μαύρο... gia auto eipame oxi TN Panel...alla profanws auta pou leme einai vlkies/psyxologika kai mikres diafores pou dyskola entopizontai me to mati
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 TN kai auth...alla profanws einai kalytera ry8mismenh...
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 gia auto eipame oxi TN Panel...alla profanws auta pou leme einai vlkies/psyxologika kai mikres diafores pou dyskola entopizontai me to mati και η 226tn panel εχει
kostasSTi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 gia auto eipame oxi TN Panel...alla profanws auta pou leme einai vlkies/psyxologika kai mikres diafores pou dyskola entopizontai me to mati Α) Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο ούτε σε σένα, ούτε σε κανέναν άλλο εδώ μέσα. Οπότε κακώς βάζεις σε παράθεση δικό μου μήνυμα. Β) Και τις 2 οθόνες τις ρύθμισα εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τις συγκρίνω πάνω στο ίδιο μηχάνημα. Γ) Και οι δύο οθόνες έχουν πάνελ ΤΝ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.