gwgwsk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΒΑΖΩ ΤΟΡΕΝΤΣ ΑΠΤΟ ΝΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ. ΤΟ ΒΙΤΤΟRRENT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? HELP PLEASE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εχω ΜΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 @ gwgwsk: Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αναφορά σε torrent trackers. Πρόσεξέ το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΒΑΖΩ ΤΟΡΕΝΤΣ ΑΠΤΟ ΝΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ. ΤΟ ΒΙΤΤΟRRENT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? HELP PLEASE! vriskis enan torrent tracker (site me torrents) vazeis kai to transmission kai ise fix! apo rithmisis isos xristei na anixis kanena port (prt forward) an xrisimopoias kapio router. episis to eipame xiliades fores giauta ta kefalea!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gwgwsk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ti ennoeitai re paidia me to trasmition giati den to katalavenw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 torrent client ειναι αυτο που ρωτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 microTorrent k tsimoudia, kleidwnei to thread edw, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 microTorrent k tsimoudia, kleidwnei to thread edw, Αυτό το microTorrent υπάρχει για MacOS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 το utorrent εννοει (εκτος κι αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου) και νομιζω οτι δεν εχουν βγαλει εκδοση ακομα για mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 το utorrent εννοει (εκτος κι αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου) και νομιζω οτι δεν εχουν βγαλει εκδοση ακομα για mac Όντως είναι ειρωνικό το σχόλιό μου. Έχω βαρεθεί να βλέπω στην παρούσα ενότητα (η οποία επιγράφεται MacOS), χρήστες Windows να προτείνουν προγράμματα. Όλο το υπόλοιπο forum δεν τους φτάνει, πρέπει να έρθουν και εδώ. Ακόμα και ειδική επισήμανση έχει αναρτηθεί αλλά εις μάτην... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εισαι λιγο αυστηρος αλλα εχεις στυλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εισαι λιγο αυστηρος αλλα εχεις στυλ... Το στυλ είναι κάτι, δεν νομίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 σιγουρα πιστευω πως θα πρεπε να σε εχουν ως αντικαταστατη του gregory house...lol, βγηκαμε off topic, ερχεται το ban το βλεπωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.