Προς το περιεχόμενο

torrents help

gwgwsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΒΑΖΩ ΤΟΡΕΝΤΣ ΑΠΤΟ ΝΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ. ΤΟ ΒΙΤΤΟRRENT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? HELP PLEASE!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΕΒΑΖΩ ΤΟΡΕΝΤΣ ΑΠΤΟ ΝΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ. ΤΟ ΒΙΤΤΟRRENT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ? HELP PLEASE!

vriskis enan torrent tracker (site me torrents) vazeis kai to transmission kai ise fix!

apo rithmisis isos xristei na anixis kanena port (prt forward) an xrisimopoias kapio router.

episis to eipame xiliades fores giauta ta kefalea!!!!:mad:

• Super Moderators
το utorrent εννοει (εκτος κι αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου) και νομιζω οτι δεν εχουν βγαλει εκδοση ακομα για mac

Όντως είναι ειρωνικό το σχόλιό μου.

Έχω βαρεθεί να βλέπω στην παρούσα ενότητα (η οποία επιγράφεται MacOS), χρήστες Windows να προτείνουν προγράμματα. Όλο το υπόλοιπο forum δεν τους φτάνει, πρέπει να έρθουν και εδώ.

Ακόμα και ειδική επισήμανση έχει αναρτηθεί αλλά εις μάτην...

:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...