nikos_e34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Firehouse - All she wrote Dokken - breaking the chains Yngwie Malmsteen & Dio - Dream on (aerosmith cover) οποιος δεν το εχει ακουσει να το ακουσει..ο ρονι γαμει και δερνει κλασσικα Dokken - Alone again γουσταρω τα 80'ς και dokken...
DhZou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Helloween - A tale that wasn't right. & - Μας το είπανε και live το Σάββατο, είναι απλά η καλύτερη μπαλάντα κατά τη γνώμη μου. Savatage - When the crowds are gone Savatage - Gutter Ballet Accept - Screaming for a love bite k.a.
-WISE- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 μολις ειδα το ποστ και κατεβασα με τη μια το dream on απο dio kαι malmsteen (δεν ηξερα οτι ειχε βγει σαυτη την εκδοχη) και μπορω να πω κατα την αποψη μου,3 φορες καλυτερο απο των aerosmith...
metavlitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 πολλά από τα κομματάκια γ@μ@νε όντως.τι θα λέγατε για glory to the brave-hammerfall?(Μερικες φορές αναρωτιέμαι<<μήπως γίνομαι γραφικός?>>).
Henry3GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Helloween - A tale that wasn't right. & -Μας το είπανε και live το Σάββατο, είναι απλά η καλύτερη μπαλάντα κατά τη γνώμη μου. Savatage - When the crowds are gone Savatage - Gutter Ballet Accept - Screaming for a love bite k.a. Έτσι, συμφωνώ απόλυτα.
georgemarios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 savatage - believe iron maiden - children of the damned nevermore - forever stratovarius - forever manowar - master of the wind
kostasSTi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 iron maiden - children of the damned manowar - heart of steel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.