mc84kreouzis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω premium account στο rapidshare και ψάχνω να βρω ενα download manager όπως ο IDM στα windows. Δοκίμασα τον Aria, που ήταν ο μόνος που δούλεψε αν και απ'οτι κατάλαβα πρέπει κάθε φορά να βάζω τους κωδικούς για να κάνει το authentication. Οι gwget και wxDownload Fast κατεβαζαν κατι kb. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα ή αναγκαστικά πρέπει να γυρίζω στα windows? thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δοκιμασα πριν λιγο και το rapget των windows παιζει αψογα με wine! κατεβασε wine (windows emulator) και rapget και καλυφθηκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασε το Downloader 4 X. Υπάρχει στα repositories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασε το Downloader 4 X. Υπάρχει στα repositories. η έκδοση στο ubuntu 7.10 του d4x είναι bugged και δεν συνεργάζεται με rapidshare. μέχρι να φτιαχτεί δούλεψε με rapget+wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgetsag Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Και εγω πιστευω με rapget + wine θα κανεις την δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omen34 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Και εγω πιστευω με rapget + wine θα κανεις την δουλεια σου. Εγώ με αυτό τον συνδιασμό κάνω την δουλειά μου ΑΨΟΓΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastravoud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μόλις το δοκίμασα κι εγώ και όλα πάνε ρολόι, αλλά ελπίζω τα προβλήματα με τον downloader να λυθούν σύντομα. Το rapget φαίνεται καλό αλλά είναι πολύ "απλό". Με το downloader π.χ μπορείς να έχεις πολλά διαφορετικα queues, να βλέπεις τις ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ταχύτητες σε καθένα, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Και το Kget καλο ειναι για KDE περιβαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.