Προς το περιεχόμενο

Philips 32 pfl 3312 ή Samsung LE 32R86B

portokali00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Eίχα σχεδόν καταλήξει στην Samsung LE 32R86B(περίπου στα 900Ε).Χθες όμως είδα και την Philips 32 pfl 3312 η οποία είνα σημαντικά φθηνότερη(περίπου 600E) η αντίθεση της είναι:7500/1,αντί 8000/1 της Samsung.Επειδή τα πάντα σε μια τηλεόραση δεν είναι η αντίθεση και υπάρχει και σημαντική διαφορά τιμής,μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν αξίζει τα 300Ε περισσότερο η Samsung.Αν πράγματι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί και τέτοια διαφορά τιμής;

Eυχαριστώ πολύ.:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.Eίχα σχεδόν καταλήξει στην Samsung LE 32R86B(περίπου στα 900Ε).Χθες όμως είδα και την Philips 32 pfl 3312 η οποία είνα σημαντικά φθηνότερη(περίπου 600E) η αντίθεση της είναι:7500/1,αντί 8000/1 της Samsung.Επειδή τα πάντα σε μια τηλεόραση δεν είναι η αντίθεση και υπάρχει και σημαντική διαφορά τιμής,μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν αξίζει τα 300Ε περισσότερο η Samsung.Αν πράγματι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί και τέτοια διαφορά τιμής;

Eυχαριστώ πολύ.:-)

κι εγω την ιδια απορια εχω..αν δεν την δεις με το ματι δεν θα καταλαβεις ποτε..ΤΟ πλαίσιο δεν την έχει μόνο το e-shop ( την Philips)

Την Samsung την έχω δει ειναι πάρα πολύ καλή τηλεόραση.ισως απο τις καλύτερες 32αρες που κυκλοφορουν απο άποψη τιμής απόδοσης.

Εντάξει πρώτη ισως ειναι η 32αρα της Philips με το abillight αλλα κοστίζει και 1300 ..Φυσικά και δεν τα αξίζει τα λεφτά της..

Για την philips οποιος την έχει δει ας μας πει εντυπώσεις συγκριτικά με την samsung..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...