g1annis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να μου κανείς γιατί έτσι ξαφνικά πριν από κανα μήνα όταν πατήσω κλικ σε ένα συνημμένο doc μου το κατεβάζει, αντί να μου ανοίξει το γνωστό παραθυράκι που ρωτάει "τι θέλετε να κάνετε με αυτό το αρχείο"? Αυτό συμβαίνει και στο Thunderbird. Έκανα φρέσκια εγκατάσταση κρατώντας τους φακέλους του firefox και του Thunderbird ίδιους. Η ερώτηση είναι πολύ noob-ικη αλλά έχω φαγωθεί να το βρω και δε βγάζω άκρη. Στις προτιμήσεις του firefox->περιεχόμενο-->τύποι αρχείων-->διαχείριση, δεν υπάρχει πουθενά καταχωρημένο το doc για το πως θα συμπεριφέρεται το πρόγραμμα. Στα odt όμως, ανοίγει πράγματι το παράθυρο διαλόγου για το "τι θέλω να κάνω με το αρχείο". Που στο διάολο βρίσκεται αυτή η ρύθμιση ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Στον file manager για δές.Στο kde-kubuntu εκεί βρίσκετε πάντως ο συσχετισμός αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Είμαι σε GNOME και φαντάζομαι πως εννοείς τον Ναυτίλο. Δεν υπάρχει πουθενά στον Ναυτίλο σχετική παράμετρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.