Προς το περιεχόμενο

Zyxel 660R-D1 πρόβλημα


De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο με το ρουτερ που πρόσφατα απέκτησα!Αν το κλείσω από το On/off και μετά κάποια στιγμή ξαναγυρίσω σπίτι και ανοίξω μαζί υπολογιστή και ρουτερ το Upload μου,συγχρονίζει λάθος.Δηλ: 1024/96 η 1024/128 ή 1024/224 κτλ.

 

Για να το κάνω να συγρονίσει σωστά πρέπει να μπω στο web ui του και να κάνω καμια 3-4 φορές "reset adsl line" .Μετά στρώνει και είμαι μια χαρά .φαίνεται κ στις "πραγματικές" ταχύτητες upload στα τορρεντς, και στο speedtest.net αλλά και στην ονομαστική ταμπέλα στο status του ρουτερ. καμία ιδέα? :rolleyes:

Δημοσ.

provlima grammis.isos provlima kapoio filtraki.logika to margin sou stin grammi ine oriaka gia auto klidonei kai diaforetika kathe fora.ase mono to router pano stin grammi xoris kan tilefona kai an iparxei sinagermos me filtro.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αύριο να βάλω μόνο το ρουτερ πάνω στην γραμμή.Είχα ξεχάσει αυτή την δοκιμή .Ευχαριστώ για την συμβουλή :)

Δημοσ.
an exeis gnoseis kaneis dokimi ston katanemiti tou spitiou sou i to box.

 

Μένω με νόικι και είμαι φοιτητής άσε που αυτά δεν ξέρει κανένας που είναι καταχωνιασμένα μυρίζομαι λαμακία από πλευράς ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...