De@th L0rd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο με το ρουτερ που πρόσφατα απέκτησα!Αν το κλείσω από το On/off και μετά κάποια στιγμή ξαναγυρίσω σπίτι και ανοίξω μαζί υπολογιστή και ρουτερ το Upload μου,συγχρονίζει λάθος.Δηλ: 1024/96 η 1024/128 ή 1024/224 κτλ. Για να το κάνω να συγρονίσει σωστά πρέπει να μπω στο web ui του και να κάνω καμια 3-4 φορές "reset adsl line" .Μετά στρώνει και είμαι μια χαρά .φαίνεται κ στις "πραγματικές" ταχύτητες upload στα τορρεντς, και στο speedtest.net αλλά και στην ονομαστική ταμπέλα στο status του ρουτερ. καμία ιδέα?
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 provlima grammis.isos provlima kapoio filtraki.logika to margin sou stin grammi ine oriaka gia auto klidonei kai diaforetika kathe fora.ase mono to router pano stin grammi xoris kan tilefona kai an iparxei sinagermos me filtro.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Θα δοκιμάσω αύριο να βάλω μόνο το ρουτερ πάνω στην γραμμή.Είχα ξεχάσει αυτή την δοκιμή .Ευχαριστώ για την συμβουλή
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 kane tin dokimi kai pes mas na skeftoume tipote allo ama ine.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 tin ekana dystyxws pali ta idia kanei.Pira ton ote kai to dhlwsa vlavi.yparxei kati allo pou mporw na kanw apo plevras mou?
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 an exeis gnoseis kaneis dokimi ston katanemiti tou spitiou sou i to box.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 an exeis gnoseis kaneis dokimi ston katanemiti tou spitiou sou i to box. Μένω με νόικι και είμαι φοιτητής άσε που αυτά δεν ξέρει κανένας που είναι καταχωνιασμένα μυρίζομαι λαμακία από πλευράς ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 me kana speedtouch isos na sigxronize kalitera alla auto den einai lisi apla ine patenta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.