myrtosgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 μολις πηρα το connex 1024 με sagem 800. απο την πρωτη εγκατασταση μου κανει τα εξεις κολπα. εναλλαξ μου βγαζει error 691 & 721. ξαναενεργοποιω τον υπολογιστη κ ολα καλα. την επομενη που μπαινω παλι τα ιδια. ψιλιαζομαι οτι ειναι ασυματοτητα modem. τρεχω xp professional 7 o computer ειναι pentium 4στα 2.6. δοκιμασα αλλο sagem 800 αλλα τα ιδια. παρακαλω δωστε τα φωτα σας. ευχαριστω εκ των προτερων. myrtos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Φιλικά στο λέω... Πέτα το και πάρε modem/router... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrtosgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Φιλικά στο λέω...Πέτα το και πάρε modem/router... επιδη ειμαι ασχετος καποια διαφωτηση ή προταση για modem/router? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 linksys wag 200 i zyxel 660.opos ipe o filos to petas xoris na kourasteis na asxolise.ena router tha einai adsl2+ kai genika tha to exeis gia xronia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Όχι ότι λέω πως ένα router όπως το Linksys WAG 200G δεν είναι καλύτερο, αλλά έχω ένα χρόνο+ με το Sagem 840 (το ίδιο είναι με το 800) και δεν είχα σπουδαία προβλήματα που να αφορούν το modem (και εγώ με XP Pro). Τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο μεν, αλλά αν δεν θες να δώσεις άλλα λεφτά, * δες αν έκανες σωστά την εγκατάσταση του modem όπως στις οδηγίες (π.χ πρώτα περνάς το software/drivers και μετά συνδέεις το modem στο USB) Κάνε απεγκατάσταση του modem και ξαναβάλτο καλύτερα με καινούργιους drivers αν βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 se merikous pezoun mia xara.analogos ti to thes.an to thes gia downloads kai ta loipa den leei.episis enas router exei apisteuta pleonektimata kai i timi tou den einai kati to sovaro an skefteis oti tha to kratiseis pola xronia pou tha exoume adsl edo stin ellada. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δες εδώ για τους drivers http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrtosgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 εχω κανει εγκατασταση κ απεγκατασταση πολλες φορες. στο site που μου δινετε πως βρισκω ποιο κανει? το modemn απο πισω δε λεει τιποτα σε Ε1 2 3 κλπ. αν αποφασισω να παρω modem router τι επιλεγω? ειναι ολα συμβατα με το συστημα & απλως αλλαζουν τα καλουδια που προσφερουν? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Όλα συμβατά είναι αρκεί να έχει κάρτα δικτύου το σύστημά σου. Κάνε μια έρευνα στα διάφορα e-shops να δείς τι παίζει... Εγώ προσωπικά έχω linksys και είμαι 100% ικανοποιημένος... Δες τι αντέχει η τσέπη σου και σου προτείνουμε μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 oops! double post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrtosgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Όλα συμβατά είναι αρκεί να έχει κάρτα δικτύου το σύστημά σου. Κάνε μια έρευνα στα διάφορα e-shops να δείς τι παίζει... Εγώ προσωπικά έχω linksys και είμαι 100% ικανοποιημένος... Δες τι αντέχει η τσέπη σου και σου προτείνουμε μετά... επειδη ειμαι ασχετος... καρτα δικτυου οπως λεμε ethernet adapter??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 εχω κανει εγκατασταση κ απεγκατασταση πολλες φορες. στο site που μου δινετε πως βρισκω ποιο κανει? το modemn απο πισω δε λεει τιποτα σε Ε1 2 3 κλπ. αν αποφασισω να παρω modem router τι επιλεγω? ειναι ολα συμβατα με το συστημα & απλως αλλαζουν τα καλουδια που προσφερουν?ευχαριστω εκ των προτερων OLA INE poli kalitera apo apo to modem sou.apo tin alli enas kalos router einai to linksys wag200 kai to zyxel 660 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 επειδη ειμαι ασχετος... καρτα δικτυου οπως λεμε ethernet adapter??? that's right! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrtosgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Κ ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ adsl over pstn ή adsl gateway pstn κ διαφορα αλλα τετοια που βρισκω? αν αυτα ειναι αυτονοητα παιδια εγω δεν εχω ιδεα κ μιας κ μενω επαρχεια κ δεν υπαρχουν τετοια μαγαζια εδω για να μου εξηγησουν τι παιζει πρεπει να παραγγειλω απο internet για να μου ερθουν. με λιγα λογια με τι κανω απλα την δουλεια μου??? ευχαριστω τα zyxel 660 που προτεινει ενας φιλος ειναι αρκετα. ποιες οι διαφορες τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 adsl over pstn einai adsl pano se pstn grammi adsl over isdn inai pano se isdn.to pstn einai annex a to isdn ine annex b to isdn anaferetai kai san isdn bra ama thimame sosta.adsl gateway pstn einai to adsl over pstn.ena sketo gateway einai apla enas router pou tou bazeis pano ena kalodio apo enan adsl router i ena misthomeno .to zyxel 660 eina ipoli kalo.ta montela pou telionou nse 3 px 660h -63 ine isdn to h 61 ine pstn.to hw einai wireless.to sketo h einai me firewall kai 4 ethernet.to r einai me mia ethernet.ine poli oreo router.timi konta sta 100 euro.episis kalo kai ligo pio ftino to linksys wag200.oti allo thes na sou poume just ask. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.