Προς το περιεχόμενο

συνδεση υπολογιστη με τηλεοραση 10 μετρα μακρια

supermann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

δεν ήξερα που να βάλω το θέμα αυτό και το έβαλα εδώ

Ο υπολογιστής μου έχει έξοδο s-video και composite και θέλω να στέλνω εικόνα σε μια τηλεόραση που είναι σε απόσταση 10 μέτρα από τον υπολογιστή.

Υπάρχει κάποιος ενσύρματος τρόπος? Διότι χρησιμοποιώ s-video που στέλνει εικόνα ασύρματα αλλά κάνει συνεχώς διακοπές και η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.?

Αν μετατρέπαμε το σήμα s-video σε rf θα γινόταν? Υπάρχει κάποια συσκευή τέτοια?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.?

Με καλώδιο s-video σε s-video θα έχεις την καλύτερη ποιότητα ως απόδοση.

Για 10m θες καλό/ακριβό καλώδιο. Αν θες να μεταφέρεις και ήχο στην TV προτίμησε ομοαξονική ψηφιακή σύνδεση, αν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Υπάρχει συσκευή που φορτώνει το σήμα σε rf συχνότητα αλλά θα σου έρθει πιο ακριβά από την προηγούμενη περίπτωση και με μικρότερη απόδοση ως προς την ποιότητα.

/sc

Δημοσ.
καλημέρα

δεν ήξερα που να βάλω το θέμα αυτό και το έβαλα εδώ

Ο υπολογιστής μου έχει έξοδο s-video και composite και θέλω να στέλνω εικόνα σε μια τηλεόραση που είναι σε απόσταση 10 μέτρα από τον υπολογιστή.

Υπάρχει κάποιος ενσύρματος τρόπος? Διότι χρησιμοποιώ s-video που στέλνει εικόνα ασύρματα αλλά κάνει συνεχώς διακοπές και η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Η πιο οικονομικη λυση παντως ειναι να παρεις εναν ανταπτορα απο s-video σε rca με περιπου 3 ευρω και ενα 10 m καλωδιο rca με κοστος καπου στα 6-7 ευρω απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα φυσικα γιατι σε αλλα μαγαζια(οπως με υπολογιστες κ.α τα χρεωνουν περισοτερο κοινως σου ''πιανουνε'' τον κωλο :confused: !

η αφου εχει η καρτα σου composite (rca) εξοδο παιρνεις μονο το καλωδιο και το συνδεεις με την τηλεοραση σου!

Δημοσ.

ναι αλλα με χειροτερη ποιοητητα σηματος.προτιμησε s-video.τωρα το 10μετρο θα εχει λογικα απωλειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...