supermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 καλημέρα δεν ήξερα που να βάλω το θέμα αυτό και το έβαλα εδώ Ο υπολογιστής μου έχει έξοδο s-video και composite και θέλω να στέλνω εικόνα σε μια τηλεόραση που είναι σε απόσταση 10 μέτρα από τον υπολογιστή. Υπάρχει κάποιος ενσύρματος τρόπος? Διότι χρησιμοποιώ s-video που στέλνει εικόνα ασύρματα αλλά κάνει συνεχώς διακοπές και η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.? Αν μετατρέπαμε το σήμα s-video σε rf θα γινόταν? Υπάρχει κάποια συσκευή τέτοια?
madsc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.? Αν μετατρέπαμε το σήμα s-video σε rf θα γινόταν? Υπάρχει κάποια συσκευή τέτοια? Με καλώδιο s-video σε s-video θα έχεις την καλύτερη ποιότητα ως απόδοση. Για 10m θες καλό/ακριβό καλώδιο. Αν θες να μεταφέρεις και ήχο στην TV προτίμησε ομοαξονική ψηφιακή σύνδεση, αν υπάρχει αυτή η επιλογή. Υπάρχει συσκευή που φορτώνει το σήμα σε rf συχνότητα αλλά θα σου έρθει πιο ακριβά από την προηγούμενη περίπτωση και με μικρότερη απόδοση ως προς την ποιότητα. /sc
supermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΥΤ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ?
Akira_mpx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 καλημέραδεν ήξερα που να βάλω το θέμα αυτό και το έβαλα εδώ Ο υπολογιστής μου έχει έξοδο s-video και composite και θέλω να στέλνω εικόνα σε μια τηλεόραση που είναι σε απόσταση 10 μέτρα από τον υπολογιστή. Υπάρχει κάποιος ενσύρματος τρόπος? Διότι χρησιμοποιώ s-video που στέλνει εικόνα ασύρματα αλλά κάνει συνεχώς διακοπές και η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση με καλώδιο σε απόσταση 10 μέτρα.? Αν μετατρέπαμε το σήμα s-video σε rf θα γινόταν? Υπάρχει κάποια συσκευή τέτοια? Η πιο οικονομικη λυση παντως ειναι να παρεις εναν ανταπτορα απο s-video σε rca με περιπου 3 ευρω και ενα 10 m καλωδιο rca με κοστος καπου στα 6-7 ευρω απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα φυσικα γιατι σε αλλα μαγαζια(οπως με υπολογιστες κ.α τα χρεωνουν περισοτερο κοινως σου ''πιανουνε'' τον κωλο ! η αφου εχει η καρτα σου composite (rca) εξοδο παιρνεις μονο το καλωδιο και το συνδεεις με την τηλεοραση σου!
fabiawrc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα με χειροτερη ποιοητητα σηματος.προτιμησε s-video.τωρα το 10μετρο θα εχει λογικα απωλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.