Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία site ποιά ετερεία προτείνετε?

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό site.Ποιές εταιρείες υπάρχουν στην Ελλάδα που κάνουν αξιόπιστη δουλειά και ποιά είναι κατά την γνώμη σας η καλύτερη?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα αν θες κάτι που να αξίζει τα λεφτά του, να προτιμήσεις ανεξάρτητους προγαμματιστές ή τουλάχιστον μια εταιρεία που οι ιδιοκτήτες να ασχολούνται με την δουλειά.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πουλάνε εφφέ, είναι ακριβές και πληρώνουν αυτούς που φτιάχνουν το site ψίχουλα.

Σκέψου ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις εκτός από τα έξοδα για προσωπικό και software, έχουν και πολλά λειτουργικά έξοδα (γραφεία, manager κτλ), και μόνο ένα ποσό από ότι πληρώνεις πάει για την δουλειά.

Στο insomnia μπορείς να βρείς πολλές επιλογές.

Αν είσαι στην Πάτρα στείλε μου pm να κανονίσουμε να συναντηθούμε και πιθανόν να μπορώ να σου φτιάξω το site (συνήθως ασχολούμαι με web applications).

Δημοσ.
πηγα να μπω και με εκοψε το norton οτι εχει downloader. Τωρα τι εκανα τον ψωνισα τον downloader????

...και το Kaspersky βρήκε ιο.... μήπως τους έχουν hackάρει και δεν το εχουν πάρει χαμπαρι; Δεν νομίζω να εχουν βάλει το trojan επίδηδες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα την Planoweb (http://www.planoweb.gr) Είναι καινούργια εταιρία και νομίζω ότι ανήκει στην διαφημιστικη PLANO (αρκετα καλή εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Οι δουλειές τους και το site τους είναι εντυπωσιακά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...