Προς το περιεχόμενο

Περιεργο add στο msn!!!

noubi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mpika xthes sto msn,kai vrethika brosta apo ena dilima,mou zitouse add kapoios me auto to mail [email protected] fainetai periergo to telos tou mail(msn.com) kai lew ti na kanw.Anyway kanw add telika,apo periergia,alla pote autos o xrhsths den mou milise,enw vrisketai on line.Kai to periergo einai oti exei steilei analoges aithseis kai se gnostous mou.Epeidh to endexomeno na eina kapoios filos exei apoklisthei,anarwtiemai an einai kati ypopto...Ta fwta sas parakalw!!:confused:

Δημοσ.

Δινω μια πιθανοτητα στο να βρηκαν το email σου απο τα γνωστα πλεον chain mails.. Ετσι βρηκαν τα email και των γνωστων σου.. Τωρα γιατι σε εκανε add, δε μπορω να το καταλαβω..

Δημοσ.
Den mpika apo net cafe...Ti einai ta chain mails?yparxei kindinos gia kati??Thanks...

Αν δεν απαντάει εκείνος στις ερωτήσεις σου απλά διέγραψέ τον από τις επαφές σου και αυτό ήταν.

Δημοσ.

Κι εμένα το mail μου σε msn.com τελειώνει οπότε μη σε ανησυχεί αυτό. Πρόσεχε τι γράφεις σαν "personal message" δίπλα από το όνομά σου αν δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι, μην έχεις παρεξηγήσεις :P. Κατα τ' άλλα block και remove from contacts και τελείωσες αν σε ενοχλεί.

Και ποτέ μην ανοίξεις link αν σου στείλει όσο τον έχεις στα contacts.

Δημοσ.

Μου εχει τυχει και σε μενα με ενα τουκο-αλα δεν ξερω τι ειναι.ΜΕ εκανε add τον -ην εκανα και εγω και μου μιλησε αλλα τουρκικα.Του λεω δεν ξερω τουρκικα μιλα αγγλικα..τιποτα εκει ειχε κολησει τουρκικα και αυτο γινοταν για κανενα μηνα.Το ιδιο ακριβως μου ετυχε και με μια μικρη ολανδεζα στην κυριολεξια ομως μικρη ενα 16χρονο ηταν που ειχε ορεξη για κουβεντα:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...