Προς το περιεχόμενο

Προβλημα jpg

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια εικόνα jpg στην οποία έχω βάλει ενα κυκλο μαύρο με το logo και εξω απο τον κύκλο το χρώμα γκρί. Το μαύρο με το γκρί όμως δεν χωρίζουν σε μια γραμμή αλλα υπάρχει ένα progress εφέ. Μέχρι εδώ πολύ ωραία. Στο κομπιούτερ μου φαίνεται εξαίσια. Όταν όμως την ανέβασα έγινε καλικατζούρα. Αυτό το εφε χάλασε. Εγινε σαν αποτυχημένο GIF. Δεν ξέρω τι φταίει. Την ανέβασα με leechftp και δοκίμασα auto , binary , ascii (πιστεύω το σωστό είναι binary) αλλά έχω πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. <BR>Σημείωση : η υπόλοιπη εικόνα φαίνεται αρκετά καλά. Μόνο το εφε γίνεται κ*λος<BR>

Δημοσ.

Πολύ κουφό!<BR>ʼλλαξα τις ρυθμίσεις εξαγωγής jpg απο το adobe photodeluxe που είχα επεξεργαστεί την εικόνα και δούλεψε. Πρώτα το είχα στο κομπιούτερ μου ενταξει , το ανέβαζα στο internet και χάλαγε.<BR>Έχει στο save options standard,optimise, progressif. Διάλεξα το 3ο και δούλεψε.<P>Sh4dow ευχαριστώ πολύ (πολύ έξυπνη η σκέψη σου)<P>Θέλω να πω κάτι για τον Sh4dow. Έχω παρατηρήσει ότι κατέχει αρκετά πράγματα και ΔΕΝ τα κρατάει για τον εαυτό του. Μία τίμηση απο το insomnia θα ήταν δίκαιη πιστεύω (ο Hal θα κρίνει βέβαια)<BR><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 29-04-2001).]

Δημοσ.

Θέλω να πω κάτι για τον Sh4dow. Έχω παρατηρήσει ότι κατέχει αρκετά πράγματα και ΔΕΝ τα κρατάει για τον εαυτό του. Μία τίμηση απο το insomnia θα ήταν δίκαιη πιστεύω (ο Hal θα κρίνει βέβαια)<P><BR>Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο..Μπορει να ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθώ απο παλιά<BR>....Συμφονώ στο παραπάνω και για αλλους ομως που νομίζω οτι υπαρχουν....

Δημοσ.

euxaristo paidia alla kati kratao kai gia mena , den ta bgazo ola stin fora , isos giati den einai ora akoma... + oti iparxoun kai alloi pou xeroun kai boithane<P>------------------<BR>EDgSTr5SmDY=

Δημοσ.

Kali lisi me to jpg einai h eksis:<BR>Sose to image apo to photoshop h opoio allo programma me megalo quality (oso pio megalo) kai meta kantes convert apo to ACDSee. Exei ena poly kalo tool gia convert. Kaneis deksi klik pano sto image, convert kai epilegeis se ti arxeio tha sto kanei convert. An epilekseis na kanei to .jpg .jpg epilegeis xamilo quality kai to image par'olo pou mikrainei ekpliktika den xanei se piotita. Emena prosopika me exei voithisei para poly.<P>Episi dokimase kai to File-->save for web tou Photoshop. Kalo kai auto.<P>To ACDsee 3.1 tha to vreis sto <A HREF="http://fosi.da.ru" TARGET=_blank>http://fosi.da.ru</A>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...